Eufrozina, Kende
11 °C
26 °C

Keresés

167 találat az Indexről, és 314 a környékéről.

május 3., 08:02

Most megismerhetik a Pumák titkos életét Most megismerhetik a Pumák titkos életét

Pár napra alkalmunk volt összezárva élni egy Pumával. És bár azt tartják, a macskák öntörvényűek, mi azt tapasztaltuk, hogy ez a nagymacska igencsak kezes. Mindezt a közös élményeink ihlette videó segítségével most ön is megtapasztalhatja!

2020. június 12., 11:56

Pályaváltás, álommunka, de hogyan? Nekik sikerült. Pályaváltás, álommunka, de hogyan? Nekik sikerült.

Mit tehetünk, ha a járvány után nem térhetünk vissza a régi állásunkba, vagy épp ebben az időszakban ébredtünk rá, hogy már nem élvezzük a korábbi munkánkat és kipróbálnánk magunkat valami másban is? Karrierváltásról, álommunkáról beszélgettünk Singer Magdolnával, Szabó Patríciával és Rácz Brigittával - ma is volt Out of the Box.

2020. június 2., 12:09

Mit tett a gazdasággal a vírus? Mit tett a gazdasággal a vírus?

Az Out of the Box mai részében Bojár Gábort és Szalay-Berzeviczy Attilát kérdeztük arról, hogy milyen új helyzetet hozott nekünk a vírus gazdasági, pénzügyi területen. Az elmúlt időszak mellett arról is szó esett, hogy mi várható. Mikor érhet véget a Covid hatására kialakult gazdasági válság?

2020. május 19., 11:56

Idén csak a Balatonra megyünk? - Mi lesz a turizmussal? Idén csak a Balatonra megyünk? - Mi lesz a turizmussal?

Virtuális rendezvényünk, az Out of the Box mai részében Csordás Imrét, Dittel Gábort, Erdei Bálintot és Flesch Tamást kérdeztük. A már visszanézhető beszélgetésben a jelenlegi helyzet kihívásairól és az ezekre adható válaszokról volt szó- hogy mekkora visszaeséssel számolnak, és például lesz-e más idén, mint belföldi turizmus.

2020. április 21., 12:12

HR-megoldások most és fél év múlva HR-megoldások most és fél év múlva

Új, virtuális rendezvényünk, az Out of the Box mai részében Bauer Dávidot, Baja Sándort és Tüzes Imrét kérdezzük. A 14 órakor induló élő streamben a jelenlegi extrém helyzet kihívásairól és az ezekre adható válaszokról lesz szó.

2020. március 31., 11:59

Túl vannak a cégek az első sokkon? Túl vannak a cégek az első sokkon?

Új, virtuális rendezvényünk, az Out of the Box mai részében döntéshozókat kérdezünk Beke Zsuzsától Gerendai Károlyig. A 14 órakor induló élő streamben a jelenlegi extrém helyzet kihívásairól és az ezekre adható válaszokról lesz szó.

2019. január 10., 07:40

Mérföldkőhöz érkezett a rákgyógyítás Mérföldkőhöz érkezett a rákgyógyítás

Már lehetséges informatikai elemzés segítségével kimutatni a genetikai okot, ami a daganat kialakulásáért felelős. Ez alapján keresnek hatóanyagot, ami képes a hibás gént, illetve az az általa termelt fehérje működését gátolni. Nem kizárt, hogy egy évtizeden belül a daganatos megbetegedéseket okozó génhibák akár 70-80 százalékára találnak hatóanyagot.

2018. február 6., 09:22

Hogy lesz a benzinből műanyag? Hogy lesz a benzinből műanyag?

Videónkban granulátumtól a késztermékig, azaz egy Suzuki ablakmosó tartályáig követhetjük a benzin útját.

2017. október 11., 09:22

Amikor a VR-szemüveg nem játék Amikor a VR-szemüveg nem játék

A virtuális valósággal a legtöbben különböző játékokon keresztül ismerkednek meg. Ezt ismerték fel a Sea Hero Quest fejjlesztői, akik már VR szemüvegen keresztül is elérhetővé tették a népszerű játékot, ami a demencia kutatásását segíti.

2015. február 6., 20:57

Kiss Cam, kicsit másképp

Sok fura és érdekes dolgot láttunk már, amikor a meccsek szüneteiben a kamera ráközelít a lelátón ülő párokra.

2014. december 22., 11:28

iamyank - Flow

Minden tiszteletünk a magyar produceré, akinek nem fagytak le az ujjai a német Alpokban.

2013. szeptember 26., 20:33

Pornó, nők, drogok, hazugság – és videók

Nem csak a kokainozó fideszesnek ártanak a rejtett kamerák, összeszedtük a legnagyobb politikusbotrányokat, ahol hangfelvételek, videók vagy képek játszották a főszerepet.

2012. augusztus 8., 18:05

A lány, aki lepacsizott Danny Boyle-lal

Az olimpián 70 ezren dolgoznak önkéntesként ingyen, szabadságuk rovására. Nagy presztizs bekerülni a csapatba, és nagyon büszkék rá.