Keresés

199 találat az Indexről, és 325 a környékéről.

Iszák Dani, Azahriah operatőre: Már látom Magyarország határait

Iszák Dani, Azahriah operatőre: Már látom Magyarország határait

2024.03.11. 16:44 Módosítva: 2024-03-12 12:00:05
Sosem akart senkinél bevágódni.

március 28., 00:00

Hazánk egyetlen nikotinpárnagyárában jártunk Hazánk egyetlen nikotinpárnagyárában jártunk

A Monarchia sikervállalata volt, később itt gyártották a legendás Fecskét és Sophianét, most pedig egészen új piacok felé nyit. Videós anyagunkban bemutatjuk, milyen innovációkat lovagol meg a Pécsi Dohánygyár.

2023. december 8., 00:50

Olyan helyen jártunk, ahová csak nagyon kevesek juthatnak be Olyan helyen jártunk, ahová csak nagyon kevesek juthatnak be

Ellátogattunk egy adatközpontba, hogy közelebbről is megnézzük, mit tud egy profi szerverszolgáltató. A többlépcsős beléptetési rendszer, a speciális oltógázok és a páratartalom-mérő csak a jéghegy csúcsa. Videónkból további részleteket is megtudhat.
Marsra magyar! Mars kiképzés

Marsra magyar! Mars kiképzés

2023.09.18. 16:58 Módosítva: 2023-09-20 15:55:11
Nyolcadik részéhez érkezett az Index és a Magyar Telekom saját gyártású sorozata, kattintson a lejátszáshoz!

2022. december 29., 00:00

Mennyire ismeri a kiberbűnözők módszereit? Mennyire ismeri a kiberbűnözők módszereit?

Az utóbbi időben még inkább elszaporodtak azok a csalások, amikor megtévesztő e-mailekkel vagy telefonhívásokkal szerettek volna hozzáférni a bankszámlánkhoz. Milyen rafinált módszerekkel próbálkoznak a csalók? Mire kell odafigyelnünk? Tudunk-e ez ellen védekezni és ha igen, hogyan? Szakértők válaszolnak!

2021. május 3., 08:02

Most megismerhetik a Pumák titkos életét Most megismerhetik a Pumák titkos életét

Pár napra alkalmunk volt összezárva élni egy Pumával. És bár azt tartják, a macskák öntörvényűek, mi azt tapasztaltuk, hogy ez a nagymacska igencsak kezes. Mindezt a közös élményeink ihlette videó segítségével most ön is megtapasztalhatja!

2020. június 12., 11:56

Pályaváltás, álommunka, de hogyan? Nekik sikerült. Pályaváltás, álommunka, de hogyan? Nekik sikerült.

Mit tehetünk, ha a járvány után nem térhetünk vissza a régi állásunkba, vagy épp ebben az időszakban ébredtünk rá, hogy már nem élvezzük a korábbi munkánkat és kipróbálnánk magunkat valami másban is? Karrierváltásról, álommunkáról beszélgettünk Singer Magdolnával, Szabó Patríciával és Rácz Brigittával - ma is volt Out of the Box.

2020. június 2., 12:09

Mit tett a gazdasággal a vírus? Mit tett a gazdasággal a vírus?

Az Out of the Box mai részében Bojár Gábort és Szalay-Berzeviczy Attilát kérdeztük arról, hogy milyen új helyzetet hozott nekünk a vírus gazdasági, pénzügyi területen. Az elmúlt időszak mellett arról is szó esett, hogy mi várható. Mikor érhet véget a Covid hatására kialakult gazdasági válság?

2020. május 19., 11:56

Idén csak a Balatonra megyünk? - Mi lesz a turizmussal? Idén csak a Balatonra megyünk? - Mi lesz a turizmussal?

Virtuális rendezvényünk, az Out of the Box mai részében Csordás Imrét, Dittel Gábort, Erdei Bálintot és Flesch Tamást kérdeztük. A már visszanézhető beszélgetésben a jelenlegi helyzet kihívásairól és az ezekre adható válaszokról volt szó- hogy mekkora visszaeséssel számolnak, és például lesz-e más idén, mint belföldi turizmus.

2020. április 21., 12:12

HR-megoldások most és fél év múlva HR-megoldások most és fél év múlva

Új, virtuális rendezvényünk, az Out of the Box mai részében Bauer Dávidot, Baja Sándort és Tüzes Imrét kérdezzük. A 14 órakor induló élő streamben a jelenlegi extrém helyzet kihívásairól és az ezekre adható válaszokról lesz szó.

2020. március 31., 11:59

Túl vannak a cégek az első sokkon? Túl vannak a cégek az első sokkon?

Új, virtuális rendezvényünk, az Out of the Box mai részében döntéshozókat kérdezünk Beke Zsuzsától Gerendai Károlyig. A 14 órakor induló élő streamben a jelenlegi extrém helyzet kihívásairól és az ezekre adható válaszokról lesz szó.

2019. január 10., 07:40

Mérföldkőhöz érkezett a rákgyógyítás Mérföldkőhöz érkezett a rákgyógyítás

Már lehetséges informatikai elemzés segítségével kimutatni a genetikai okot, ami a daganat kialakulásáért felelős. Ez alapján keresnek hatóanyagot, ami képes a hibás gént, illetve az az általa termelt fehérje működését gátolni. Nem kizárt, hogy egy évtizeden belül a daganatos megbetegedéseket okozó génhibák akár 70-80 százalékára találnak hatóanyagot.

2018. február 6., 09:22

Hogy lesz a benzinből műanyag? Hogy lesz a benzinből műanyag?

Videónkban granulátumtól a késztermékig, azaz egy Suzuki ablakmosó tartályáig követhetjük a benzin útját.

2017. október 11., 09:22

Amikor a VR-szemüveg nem játék Amikor a VR-szemüveg nem játék

A virtuális valósággal a legtöbben különböző játékokon keresztül ismerkednek meg. Ezt ismerték fel a Sea Hero Quest fejjlesztői, akik már VR szemüvegen keresztül is elérhetővé tették a népszerű játékot, ami a demencia kutatásását segíti.