Megtiltotta Vilmos herceg, hogy Meghan Markle Diana hercegné ékszereit viselje az esküvőjén

2024.07.30. 17:35
Nem fogadta jól Vilmos herceg és Katalin hercegné a hírt, hogy Harry hamar összeházasodott volna szíve választottjával. Hiába kérték, hogy vegyen vissza a tempóból, nem hallgatott rájuk, így Vilmos megtiltotta, hogy a néhai Diana hercegné ékszereit viselhesse a nagy napon.

Vilmos herceg megtiltotta Meghan Markle-nak, hogy az esküvőjén a néhai Diana hercegné ékszereit viselje – állítja egy királyi bennfentes egy kirobbanó új életrajzban az Independent cikke szerint. A 42 éves walesi herceg, aki édesanyja eljegyzési gyűrűjével kérte meg a walesi hercegné kezét, állítólag már a kezdetektől fogva aggódott Harry herceg azon döntése miatt, hogy feleségül veszi a Suits sztárját.

Vilmos herceg állítólag kérte 39 éves öccsét, hogy lassítson egy kicsit a tempón, hogy a színésznőnek legyen esélye alkalmazkodni a királyi élethez, mielőtt teljesen elkötelezné magát.

Az állításokat Rob Jobson királyi író fogalmazta meg a walesi hercegnéről szóló életrajzában, amelyben kifejtette, hogy repedések mutatkoztak Sussex és Wales kapcsolatában már azelőtt, hogy a 42 éves Meghan hivatalosan is csatlakozott a családhoz 2018-ban.

Jobson azt írta:

Vilmos, akit még mindig aggasztott a frigy, még biztosítékot is kért a királynőtől, hogy a bátyja leendő menyasszonya nem fog olyan ékszereket viselni a kollekcióból, amelyeket egykor Diana walesi hercegné viselt, noha felesége, Katalin viselhetett néhányat, ami a rangjának köszönhető.

A lap emlékeztetett rá, hogy Vilmos és Katalin hosszú éveken át alkotott egypárt, mielőtt hivatalosan is összekötötték volna az életüket. Harry és Meghan azonban egy éve élték a közös életüket a nyilvánosság előtt, amikor a herceg feltette neki a kérdést.

A cikk szerint nem volt jó hatással Meghan Markle és Katalin hercegné kapcsolatára az sem, hogy egyszer az amerikai származású hercegné kölcsönkérte Katalin rúzsát egy eseményen, ahogy az sem segített a két nő viszonyán, hogy egyes állítások szerint Katalin volt egyike azoknak, akik aggódtak Harry gyermekeinek bőrszíne miatt.