Shannen Doherty a halála előtt megvilágosodott, fontos dologra jött rá

2024.07.30. 13:17
Halála előtt nem sokkal adott interjújában beszélt arról Shannen Doherty, hogy sikersorozatában mennyire vékony és gyönyörű volt. A Bűbájos boszorkák sztárja július közepén hunyt el, miután hosszú évekig küzdött a daganatos megbetegedéssel.

Korai halála előtt Shannen Doherty megvilágosodott, amikor fiatal színésznőként arról beszélt, milyen szép volt mindig is. Hétfőn, július 29-én a néhai színésznő egy korábbi interjúját adta le a House of Halliwell podcast, ahol elárulta, hogy a 2000-es évek eleji ikonikus sorozat újranézése közben revelációt tett a fizikai megjelenésével kapcsolatban.

„Tudjátok, mi az igazán érdekes abban, hogy nőként újra megnéztem ezeket, és azt gondoltam: Istenem, de szép voltam akkoriban – osztotta meg nevetve. – És még csak nem is viseltünk sok sminket. Igaz, nagyon jó megvilágításunk van, meg minden más, de én annyira vékony voltam.”

Doherty a továbbiakban megjegyezte, hogy egy ránc sem volt az arcán, és bár élvezte a múltbeli munkásságának felidézését, bevallotta, hogy most először egy kicsit elszomorította.

A fiatalság a fiatalokra pazarolódik. Most van az, amikor igazán értékelném a külsőmet, és tetszik a fizikumom. Olyan rohadt sovány voltam

– jegyezte meg a műsorban, hozzátéve, hogy a rák miatt rengeteget fogyott, de így sem olyan vékony, mint akkoriban. 

Shannen Doherty idén július 13-án, 53 évesen hunyt el, miután hosszú évekig küzdött a rettegett kórral.