Blake Lively majmoknak nevezte színésztársait

2024.08.16. 12:48
Futótűzként terjed az a videó a TikTokon, amelyben Blake Lively amerikai színésznő majmoknak nevezi a Gossip Girl (A pletykafészek) szereplőit. A felvétel már több mint 15 éves, és a megjegyzést viccnek szánta, a kommentelők azonban kiakadtak.

Előkerült a TikTokon egy 2008-as panelbeszélgetésről egy felvétel, amelyben Blake Lively amerikai színésznő a Gossip Girl (A pletykafészek) szereplőit – köztük Leighton Meestert és Ed Westwicket – majmoknak nevezi. Persze csak viccnek szánta, a kommentelők viszont kiakadtak a megjegyzésen – írja a Daily Mail.

A felvételen a színésznő arról beszél, hogy milyen ígéreteket tettek neki a sorozat készítői, mielőtt megkapta Serena van der Woodsen szerepét. Megemlítette, hogy az azonos című regényben az egyik főszereplőnek, Chuck Bassnak van egy háziállatként tartott majma, ám a sorozat készítői szavukat adták, hogy a sorozatban „nem lesz majom”.

A színésznő ezután megemlíti, hogy nem tudott volna majmokkal együtt játszani, majd a bal oldalán ülő színésztársai felé mutat, és nevetve azt mondja: „Hát, végül mégis kaptam néhányat”. A felvételen hallani, hogy a közönség nevetésben tör ki, de azért Blake Lively gyorsan hozzáteszi: „Ugyan már, ez csak egy vicc volt! Uram, irgalmazz!”

A kommentelőknek azonban nem tetszett a megjegyzés. Volt, aki gonosznak nevezte a színésznőt, és sokak szerint szörnyű, hogy ezt mondta. 

@thedisasterguru Probably not a good idea to call your coworkers monkeys and look at #leightonmeester lol. #blakelively #gossipgirl #thisisus ♬ original sound - 🍉Liv🍉