Rejtélyes bejelentés: Kabát Peti műsort kap az RTL-en

2024.08.19. 13:59
Mindenféle részlet nélkül jelentette be az RTL legújabb műsorát a Kabát FC-t. Hogy miről fog szólni a műsor, illetve milyen stílusú lesz, azt egyelőre nem tudni.

Rejtélyes körülmények között jelentett be egy új műsort az RTL Facebook-oldalán. A csatorna Kabát Péter új műsoráról adott hírt, azonban csak annyit írnak:

Kabát FC Hamarosan az RTL-en.

További információt ugyan nem közöltek, ám a korábbi válogatott labdarúgó szintén megosztotta saját közösségi oldalán a hírt.

Az RTL Magyarország még 2023 júniusában jelentette be, hogy megszerezte az Európai Labdarúgó-szövetségtől (UEFA) az egyik legértékesebb labdarúgó közvetítési jogot. Ennek értelmében augusztus 14-én az RTL Magyarország megkezdte az UEFA Bajnokok Ligája közvetítését. Nem kizárt, hogy a most bejelentett műsor is kapcsolódik a közvetítésekhez, ugyanis a nevéből ítélve (és Kabát Peti focista múltjára tekintettel) minden bizonnyal a labdarúgás témájával foglalkozik majd.

Az RTL egyébként nemrég stratégiai partneri megállapodást kötött a 4iG Csoporttal, melynek részeként megállapodtak:

  • az RTL Magyarország lineáris csatornáinak terjesztéséről, valamint arról, hogy az RTL továbbra is elérhető marad a szabadon fogható MindigTV szolgáltatásban;
  • 2025. januártól az RTL Magyarország mellett kizárólag a 4iG Csoport értékesítheti, illetve terjesztheti az RTL+ streamingszolgáltatását a hazai távközlési szolgáltatók közül. Ennek köszönhetően a Vodafone Magyarország és a DIGI ügyfelei akár televíziós csomagjuk részeként is elérhetik majd az RTL+ teljes kínálatát, köztük az UEFA Bajnokok Ligája-mérkőzéseket;
  • a következő években a 4iG Csoport műsorgyártási üzletága támogatja az RTL Magyarországot az UEFA Bajnokok Ligája-mérkőzéseinek közvetítésében;
  • a televíziós előfizetési csomagok részleteiről és az RTL+ streamingszolgáltatásnak eléréséről a 4iG Csoport a ONE márka bemutatkozásával egy időben ad majd részletes tájékoztatást.