Brad Pitt lánya kukába dobta apja vezetéknevét, végleg szakított a színésszel

2024.08.20. 11:07
Shiloh májusban, tizennyolcadik születésnapján döntött úgy, hogy végleg szakítani akar apjával, így saját ügyvédet fizetett, majd kérelmezte, hogy a nevét Shiloh Nouvel Jolie-Pittről Shiloh Nouvel Jolie-ra változtassák. A kérelemnek hétfőn helyt adott a bíróság.

Brad Pitt lánya, Shiloh Jolie jogilag is elhagyta apja vezetéknevét – írja a Daily Mail.

Shiloh még májusban, tizennyolcadik születésnapján döntött úgy, hogy végleg szakítani akar apjával, így saját ügyvédet fizetett, majd kérelmezte, hogy a nevét Shiloh Nouvel Jolie-Pittről Shiloh Nouvel Jolie-ra változtassák.

A lap értesülései szerint nem volt hivatalos meghallgatás a névváltoztatáshoz, a hivatalos bírósági dokumentumok szerint a kérelemnek hétfőn helyt adtak.

Egy, az ügyhöz közel álló forrás a múlt hónapban nyilatkozott arról, hogy Shiloh Angelina Jolie tudta nélkül saját ügyvédet fogadott. „Ha azt kérdezed, hogy ez kapcsolatban van-e a bántalmazással vagy Shiloh áldozati jogainak megsértésével, akkor igen, ez is része a dolognak” – fogalmazott az informátor.

A lap szerint ez az ügy újra csak arra világított rá, hogy a 60 éves Pitt és a 48 éves Jolie közötti háború még mindig folytatódhat a házaspár hat gyermeke miatti jogi lépések formájában.

Korábban hosszú felügyeleti jogviták zajlottak, amelyek végül Pitt győzelmével végződtek, aki 2021-ben 50-50 százalékos felügyeleti jogot kapott, csakhogy ezt fellebbezéssel hatályon kívül helyezték. A bíró „újraegyesítési terápiát” rendelt el Pitt és a gyerekek számára.

Brad Pitt minden törekvése kudarcba fulladt

Brad Pitt mindent megtett, hogy magához édesgesse lányát. Még egy gördeszkaparkot is berendezett otthonában Shiloh számára, nemrég pedig egy művészeti stúdiót, hogy tükrözze közös érdeklődésüket a művészet iránt.

Amikor sor került egy-egy kijelölt felügyeleti látogatásra, autókat és biztonsági személyzetet küldött gyerekeiért, azonban mindez kevésnek bizonyult ahhoz, hogy újra elnyerje bizalmukat.

Fia, Pax egy 2016-os Instagram-posztban azt írta, hogy mind a négy legkisebb gyerek – beleértve Shiloh-t is – „reszket a félelemtől a jelenlétében”. A két nagyobbik gyerek ekkor már határozottan elutasította, hogy találkozzon az apjukkal.

A jelenlegi helyzetben a gyerekek – a 22 éves Maddox, a 20 éves Pax, a 19 éves Zahara, a 18 éves Shiloh, valamint a 16 éves Knox és Vivienne – egy hétfős szűk bandát alkotnak Angelina Jolie-val.