Letartóztatták Michael Madsent, a Kill Bill-filmek sztárját

2024.08.20. 06:55 Módosítva: 2024.08.20. 07:27
A rendőrség őrizetében vendégeskedett Michael Madsen amerikai színész, miután a rendőrség őrizetbe vette családon belüli erőszak vádjával. A rendőrség tájékoztatása szerint azután került sor a Kill Bill-filmek sztárjának őrizetbe vételére, hogy egy vita közben meglökte feleségét. Madsent végül 20 ezer dolláros óvadék ellenében engedték szabadon.

A börtönben töltötte hétvégéjét Michael Madsen, a Kill Bill-filmek, valamint a Thelma és Louise és a Kutyaszorítóban című filmek sztárja, miután vita közben fizikai erőszakot alkalmazott a feleségével szemben – írja a TMZ.

A rendőrség a lapot arról tájékoztatta, hogy a Kill Bill-filmek sztárját szombaton nem sokkal éjfél után letartóztatták családon belüli erőszak vádjával. Állításuk szerint Madsen egy vita közben meglökte a feleségét, majd kizárta őt Los Angeles-i otthonukból.

Az egyelőre nem világos, hogy mi okozhatta a vitát a pár között, ahogy az sem, hogy ki hívta ki a rendőrséget, de mire a Los Angeles megyei seriff helyettesei megérkeztek Madsen otthonához, a felesége egy biztonsági csapatnak köszönhetően már biztonságban volt.

A hatóságok tájékoztatása alapján a rendőrség munkatársai beszéltek Madsennel és a feleségével, majd letartóztatták és börtönbe vitték a színészt. Elmondásuk szerint a színész felesége visszautasította az orvosi ellátást.

A Quentin Tarantinóval is gyakran együtt dolgozó színészt végül 20 ezer dolláros óvadék kifizetését követően engedték szabadon.

Ez egy nézeteltérés volt Michael és a felesége között, ami reméljük, hogy mindkettőjük számára pozitívan oldódik meg

– nyilatkozta Madsen csapata a TMZ-nek.