Itt a TV2 bejelentése, ők lesznek a Sztárban sztár All Stars zsűrijei

2024.08.21. 13:32
Szeptember 7-én rajtol a Sztárban Sztár jubileumi 10. évada, a csatorna bemutatta az idei széria négy zsűrijét: Hajós Andrást, Lékai-Kiss Ramónát, Liptai Claudiát és Stohl Andrást.

Rengeteg változással és a 10. jubileumi évaddal érkezik a TV2 egyik felkapott műsora, a Sztárban sztár – írja a TV2. A Sztárban sztár All Stars névre keresztelt műsorban idén visszatérnek az előző évadok versenyzői, valamint ikonikus zsűritagjai is.

A műsor 2013-ban indult, az eddigi 9 évadban pedig rengeteg versenyző bizonyította, hogy mennyire tehetséges és sokoldalú előadó. Az idei évad is rengeteg vicces és meghökkentő produkcióval várja a nézőket.

Hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy sikerült megvalósítanunk az All Stars-évadot. Megtisztelő a TV2 számára, hogy ennyi elismert előadó csatlakozott hozzánk, eddig még nem volt példa arra, hogy 24 énekes mutatkozzon be a nyitóadásokban. A műsor különböző korszakaiból érkező zsűritagokról nem is beszélve, akiknek neve szintén garantálja, hogy egy rendkívül szórakoztató produkcióval várjuk a nézőket

– mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Az idei évad zsűritagjai között ott lesz Liptai Claudia és Hajós András, akik az első évadban már ültek az asztalnál. A nyolcadik és a kilencedik évadból Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András is visszatér, aki nemcsak zsűritagként, hanem versenyzőként is szerepelt a műsorban.

A jubileumi 10. évad dupla élő show-val szeptember 7-én és 8-án kezdődik a TV2-n, a műsort ezúttal is Till Attila vezeti majd.