Saját műsort kap Osváth Zsolt, Sváby András pedig lakókocsiba ül

Oszinte leszek Osvath Zsolt PR kep
2024.08.26. 19:18
Két érdekes műsorral is készül az őszi szezonra a VIASAT3, amelyen idén több új formátummal találkozhatnak majd a tévénézők, köztük egy late night show-val, aminek arca Osváth Zsolt lesz.

A VIASAT3 őszi műsorbejelentő sajtóeseményén jártunk, ahol a csatorna tálalta, milyen produkciókra lehetne számítani az elkövetkezendő hónapokban. Az olyan régebben megjelent formátumok, mint a Televíziós Újságírók Díjával jutalmazott Adom a napom új, negyedik évada mellett (amiben olyan hírességek tűnnek fel, mint Majoros Péter „Majka” vagy Till Attila „Tilla”) két műsort is bejelentettek, amelyek vagy nem voltak még a hazai piacon, vagy pedig olyan műsorvezetővel operálnak, akit ilyen pozícióban még nem láthattunk a tévéképernyőn.

Egyik közülük az október 7-én, este 21 órakor induló Útközben elmeséled, amit Sváby András fog vezetni. A hetente jelentkező produkció a road movie és a talkshow ötvözete, amiben a műsorvezető és vendége útnak indulnak egy lakóautóval, hogy két napot töltsenek el együtt. Pluszérdekesség, hogy az útra nem vihetnek magukkal telefont, így csakis egymásra és a jelenre kell koncentrálniuk. Az eddigi információk szerint nyolc epizód készül majd a műsorhoz, amelyben olyan arcok tűnnek majd fel, mint Rubint Réka, Kajdi Csaba és Szabó Győző, akiknek az életútját lehet majd megismerni, végigjárva azon helyszíneket, amelyek az adott interjúalany számára mérföldkőnek számítanak. 

Ahogy arról Sváby az eseményen beszámolt, az Útközben elmeséled nem egy szimpla autós-interjúzós műsor, mivel különleges helyszínekre viszik el a műsor szereplőit. Hozzátéve, gondosan megválasztott névsorról van szó, és csak olyanok tűnnek fel a produkcióban, akiket érdekes személyiségnek tart. Elmondása szerint rengeteg muníció van ebben a formátumban, ami izgalommal tölti el – már csak amiatt is, mert soha nem vezetett korábban lakóautót. 

Nagyon jó csapatot kaptam, újra azt érzem, hogy egy igazi szerkesztőségben dolgozom, ahol kreatív megbeszélések vannak, és annak az eredményéből születik egy várható forgatókönyv

– mondta, hozzátéve, ez nem jelenti azt, hogy az ATV-vel szakított volna, mivel a csatorna elengedte őt, hogy leforgathassa ezt a műsort, amire elmondása szerint két mondat után igent mondott (és a forgatás mellett azt is engedni fogja az ideje, hogy egyéb kötelességeinek eleget tegyen).

Osváth Zsolt is talkshowt kap

Szintén ősztől kísérhetik nyomon a tévénézők Osváth Zsolt saját műsorát, az Őszinte leszek – Talkshow Osváth Zsolttal című late night show-t, ami a ZSHOWtime című YouTube-sorozatán alapszik. Mint kiemelték, a műsor Osváth személyére fog épülni, illetve vele együtt két ismert ember és két civil fog feltűnni a produkcióban, akikkel aktuális témákról fognak beszélgetni.

Nagyon izgatott vagyok, várom. A YouTube-on és online már sokan megismerhettek, de valahogy a tévés dolog eddig kimaradt az életemből, úgyhogy úgy látszik, harminc felett nyíltak meg ezek a kapuk, és ez még csak az eleje

– mondta Osváth az eseményen levetített videóban, amelyben azt is hozzátette, azt kérte a csatornától, hogy semmiképp ne hagyják ki őt a szerkesztési folyamatokból. Mint kiemelte, a műsor koncepcióját is a csatornával együtt találták ki, így az az „ő gyereke is”.

Előbbieken felül a VIASAT3 még készül a Dumaszínház 2. évadával, amiben többek között Aranyosi Péter, Ács Fruzsina, Dombóvári István, Janklovics Péter és Kőhalmi Zoltán humoristákkal lehet majd találkozni. Sőt, Kovács András Péter saját műsort kap KAPóra néven, ami a KAPOD podcast tévés formátuma. A produkció egy kötetlen talkshow, aminek középpontjában mindig egy-egy sztárvendég és közeli barátjának beszélgetése áll. A műsor vendégei között lesz például Bereczki Zoltán, Fluor Tomi és Diaz, Gianni Annoni, Peller Anna és Peller Mariann.

(Borítókép: Osváth Zsolt és Sváby András / Fotó: VIASAT3)