Újabb versenyző adta fel és szállt ki a Sztárbox új évadából

2024.08.28. 20:14
Pápai Joci után Henry Kettner is feladni kényszerült a Sztárboxot, ugyanis a vizsgálatokon kiderült, hogy amitől az utóbbi hetekben fájt a keze, és a végén már zsibbadtak az ujjai is, az három csigolyáján kialakult sérvtől van. Így az influenszer a közösségi oldalán egy rövid videóban jelentette be, hogy „kb. fél év kőkemény munka kuka”, és kénytelen feladni a versenyt még mielőtt elkezdődött volna.

Augusztus elején Pápai Joci dobta be a törölközőt és lépett vissza a Sztárboxtól egészségügyi okokra hivatkozva, augusztus végén pedig Henry Kettner influenszer tette meg ugyanezt. Az Instagram-profiljára feltöltött rövid videója szerint három csigolyáján is sérvet kapott a népszerű social media sztár, így nem fogja tudni azt a teljesítményt nyújtani az RTL műsorában, amit elképzelt, ezért döntött a visszalépés mellett.

Elmondása szerint mindent rááldozott, hogy ringbe tudjon szállni Noszály Sándorral, de az utolsó 1-2 hétben elkezdett fájni a válla, ami a pihentetés hatására még rosszabb lett – az ő és orvosa várakozásaival ellentétben –, majd elkezdett kisugározni a fájdalom az ujjaiba is.

Sok vizsgálaton voltam: MRI, ultrahang stb. Kiderült, sérvem van. Három csigolyámon is

– mondta az influenszer, hozzátéve, hogy nem zárkózik el egy esetleges jövő évi Sztárboxtól. A csatorna még nem közölte, hogy ki lesz Noszály új ellenfele, Henry Kettner pótlásáról a napokban várható fejlemény.