Curtis megkérte a barátnője kezét

2024.08.29. 11:59
Széki Attila, azaz Curtis és szerelme, Barnai Judit összeházasodnak, a hírt az Instagramon jelentették be csütörtök délelőtt az elmaradhatatlan gyémántgyűrűs fotóval. Az újdonsült menyasszonyt váratlanul érte a lánykérés.

Curtis az Instagramon jelentette be csütörtök délelőtt, hogy megkérte a barátnője kezét. Az újdonsült menyasszony, Barnai Judit azt írta oldalán: „A legjobb dolgok mindig váratlanul történnek.” A fotók tanúsága szerint a koppenhágai sellőszobornál zajlott a lánykérés. A népszerű rapper gyémántgyűrűvel lepte meg kedvesét.

A hír talán nem túl meglepő annak fényében, hogy a rapper nemrég szerelmes verset írt párjának. Curtis a költeményét meg is osztotta egy, a szerelmével, Barnai Judittal közös fotó kíséretében, amely feltehetően az egyik koncertjét követően készült róluk. 

A rapper a versben arra utal, hogy beismerte: nehéz vele, de kitart kosárlabdázó szerelme mellett. Curtis egyébként sosem csinált titkot abból, hogy kapcsolatuk megélt pár hullámvölgyet, de úgy tűnik, sikerült tisztázniuk mindent. Nemrég ráadásul azt híresztelték, végleg zátonyra futott a kapcsolatuk, Curtis azonban cáfolta a dolgot.