Osvárt Andrea fotóval jelentette be, hogy 45 évesen babát vár

2024.09.01. 11:30
A színésznő, akire a közelmúltban talált rá a szerelem, az Instagramon tudatta a nagy hírt, miszerint boldog kismama.

Osvárt Andrea egy fürdőruhás kép megosztásával tudatta a nagyvilággal, hogy első gyermekét várja. A fényképen már jól látszik gömbölyödő hasa. 

A Megdönteni Hajnal Tímeát című film sztárja – aki Olaszországban is elismert színésznő – azt írta posztjához, hogy: „Sohase voltam boldogabb”. 

Az 1979-es születésű Osvárt Andrea általában féltve őrzi a magánéletét, azonban a közelmúltban Lilu Makeup/Down című podcastműsorában vendégeskedett, ahol elárulta, hogy újra rátalált a szerelem egy bécsi kötődésű, külföldi férfi személyében. 

„Most az életkörülmények hozták, úgy választottam párt, hogy bécsi kötődése van, és ezért ingázunk oda-vissza. Nincs azért az olyan messze, autóval és vonattal is két és fél óra alatt ott lehet lenni, mintha Pécsre mennék le. Nagyon jó a változatosság, néha kiszakadni, aztán visszajönni. Amikor kinn vagyok, az még egy új élethelyzet számomra, és ott van egy kis időm arra, hogy átgondoljam az itteni ügyes-bajos dolgaimat, vagy akár laptopon bepótoljam az elmaradásaimat” – mesélte Osvárt Andrea akkor a Velvet szerint.