Sebestyén Balázs egy kutya lelövéséről beszélt, kiakadtak a hallgatók

2024.09.03. 19:28
Több hallgató is felháborodott, miután Sebestyén Balázs egy ugató kutya lelövéséről beszélt a Rádió 1 kedd reggeli adásában. A műsorvezető azt is felvetette, hogy legközelebb majd egy ketaminos húst ad az állatnak.

Egy órákon át ugató kutyára panaszkodott Sebestyén Balázs a Rádió 1-en futó Balázsék című műsor kedd reggeli adásában. 

A műsorvezető elmondta, hogy alapvetően imádja az állatokat, de a szomszéd kutyájának éjszakai vonyítása már annyira zavarta, hogy megfordult a fejében, hogy „lelövi egy sörétes puskával”.

Gyerekek, egy mocskos kutya ugatott az erkélyem alatt, két és fél, három órát. Én nem tudom, kié, de én ma átmegyek és megölöm […] nem tudom, kinek a kutyája, de miért nem szól rá, ha két és fél órán keresztül vonyítva ugat? […] Volt egy időpont, hogy mondom, kimegyek, fogok egy sörétes puskát és lelövöm

– idézte fel az adásban Sebestyén Balázs, majd felvetette, hogy egy ketaminos steakkel is orvosolni tudná a problémát. 

Rákóczi Feri azzal viccelődött, hogy a kutyát a saját gazdája zárhatta ki az erkélyére, hogy a hangszigetelt ablakait becsukva nyugodtan aludhasson éjszaka. Sebestyén Balázs ezután ismét elmondta, hogy annyira hangos és zavaró volt a kutya, mintha „az agyában ugatott volna”. Hangsúlyozta, hogy imádja az állatokat, de egyszerűen nem érti, hogy a kutya gazdája miért hagyja, hogy órákon át vonyítson az állat. 

Ráskó Eszter szerint biztosan valami baja lehet annak a kutyának, amelyik ilyen hosszasan ugat. Hozzátette, hogy sajnos sok ember nem ismeri a felelős kutyatartást. 

Balázsék · 2024 09 03 Adás

Felháborodott hallgatók panaszkodtak a Redditen 

A Reddit egyik fórumán több Rádió 1-hallgató is felháborodott Sebestyén Balázs kedd reggeli kijelentésén – szúrta ki a Femina. 

A poszt készítője arról írt, szerinte nem elfogadható, hogy egy műsorvezető, egy közszereplő állatok lelövésével viccelődjön egy hatalmas hallgatottságú élő műsorban. A kommentelők többsége egyetértett abban, hogy Sebestyén Balázs túllépett egy határon. 

Tavaly Czutor Zoltán egyik félresikerült kijelentése okozott botrányt a kutyásoknál. „Esküszöm, sosem petárdázom, de ez a sok alpári fenyegetés a kutyásoktól »akiknek a javarésze a sz@rt sem szedi fel egész évben« egészen meghozza a kedvem. Hajrá, durrogás!” – írta közösségi oldalán a zenész. A kijelentésen sokan felháborodtak, majd több fenyegető üzenetet is kapott Czutor Zoltán, aki végül a Noé Állatotthonba is ellátogatott, hogy megpróbálja enyhíteni az embereket haragját.

Sebestyén Balázs és az állatvédelem
byu/pfret48 intalk_hunfluencers