Letartóztatták a Halálos iramban sztárját, Tyrese Gibsont

2024.09.10. 19:53
Tyrese Gibson előzetes letartóztatásba került, miután egy atlantai bíró több mint 73 ezer dollár gyerektartás megfizetésére kötelezte. Nem ez az első eset, hogy elmarasztalásban részesül a sztár, 2022-ben is ugyanilyen ügyben került bíróság elé.

A színész feleségével és kislányával jelent meg a következő bírósági meghallgatáson. Gibsont arra kötelezték, hogy 2023 áprilisában havi 10 690 dollár gyermektartásdíjat fizessen, de a bíró a fizetés elmulasztása miatt megrovásban részesítette. Gibsont megbilincselték, majd elvezették − részletezte a The Hollywood Reporter.

A bíró lehetőséget adott a Halálos iramban sztárjának, hogy elkerülje a börtönbüntetést, ha 48 órán belül kifizeti a több mint 73 ezer dollárt. Eddig havi 2200 dollár gyerektartást adott feleségének, ami alig negyede annak az összegnek, amit egy 2022-es tárgyaláson szabtak ki rá.

Tyrese Gibson nem akar börtönbe kerülni, ezért igyekszik előteremteni a pénzt, amivel tartozik feleségének. Közben vasárnap Instagramon közölte rajongóival, hogy letartóztatása küszöbön áll. De azzal vádolta a bírót, hogy az igazságszolgáltatás ilyen esetekben mennyire nem igazságos az apákkal szemben. Ezen kívül azt is a szemére vetette, hogy összejátszik felesége ügyvédeivel.

A színész 2017-ben házasodott össze feleségével, a nő három évvel később adta be a válókeresetet, majd közös nyilatkozatban azt írták, hogy a szakítás „fájdalmas és jelentős fejleménynek nevezték az életünkben”. 2022-ben már óriási vitát okozott a bíróságon, hogy havonta 10 690 dollár gyerektartást kellene fizetnie feleségének, de erre a színész nem volt hajlandó.