Emmanuel Macron felesége netflixes sorozatban kameózik

2024.09.12. 18:07
Brigitte Macron az Emily Párizsban című sorozatban fog megjelenni egy rövid szerep erejére. A francia first lady nagy rajongója a sorozatnak, annak ellenére, hogy a kritikusok véleménye szerint nem tökéletes és egyoldalúan ábrázolja a francia fővárost.

Brigitte Macron egy rövid jelenet erejére szerepet kapott az Emily Párizsban című sikersorozat legújabb részében. Emmanuel Macron francia elnök felesége a vígjáték negyedik évadának második részében szerepel, ami csütörtökön kerül adásba a Netflixen, tájékoztatott a BBC.

A francia first lady nagy elismeréssel nyilatkozott a sorozatról, és saját magát alakította egy rövid jelenetben, amelyben egy szelfi kedvéért egy étteremben pózol Emilyvel. A főszerepet alakító Lily Collins szerint a kameo ötlete akkor született, amikor a sorozat készítője, Darren Star 2022 decemberében találkozott Brigitte Macronnal az Élysée-palotában.

A francia elnök feleségét a sorozat első évadában is megemlítették, amikor megosztotta Emily Instagram-posztját. „Nagy rajongója a sorozatnak, és humorosan fogta fel a róla szóló utalást az első évadban” − nyilatkozta Lily Collins. „Ez a jelenet a negyedik évadban egy kikacsintás, és a vele való forgatás megtiszteltetés és igazi öröm volt.”

A francia first lady maga kérte, hogy szerepelhessen a sorozatban, bár a köztársasági elnöki hivatal szerint a felkérés valójában a műsor készítőitől érkezett. Brigitte Macronnak van némi érzéke a színészkedéshez, ugyanis korábban drámát tanított egy középiskolában. Ezenkívül szerepelt egy francia vígjáték-sorozatban is.