Jennifer Lopez máris eltávolíttatta a Ben Affleckkel közös tetoválását

2024.09.12. 19:29
Olyan ruhában jelent meg JLo a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, ami egyértelműen jelzi a nagyközönség, és nem utolsó sorban Ben Affleck számára, hogy már nem része az énekesnő életének.

Jennifer Lopez tökéletes ruhát választott ahhoz, hogy egyértelműen jelezze Ben Afflecknek és a világnak, végképp kitörölte az életéből egykori kedvesét. Az énekesnő a 2024-es Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon vett részt Unstoppable című filmjének premierjén, ahol az alakját látványosan kiemelő, az oldalát fedetlenül hagyó Tamara Ralph kreációban jelent meg – vette észre a Sassy.hu.

A ruhát a rajongók hamar elnevezték „bosszúruhának”, mivel a Ben Afflecknek szentelt tetoválása feltűnően hiányzott a bal oldaláról. Egyelőre azonban még nem biztos, hogy az 55 éves színésznő eltávolíttatta-e a tetoválást, vagy csak sminkkel fedette el. 

Az egykori pár még 2023 februárjában mutatta be új tetoválásait Valentin-napon. Az énekesnő akkor megosztott egy fényképet az örökkévalóság-szimbólumot ábrázoló piros tintás tetoválásról, amelyen a „Jennifer” és „Ben” nevek egy nyíllal átszúrva szerepeltek. Ben Affleck egy hasonló tetoválást csináltatott, amin két nyíl keresztezi egymást, melyek találkozási pontjánál „J” és „B” betűk vannak egy madzaggal összekötve.

Elköteleződés – Boldog Valentin-napot, szerelmem

– írta akkor JLo a posztban.

Mint arról korábban beszámoltunk, a pár nehezen viselte el a Jennifer Lopezt és a kapcsolatukat övező hatalmas felhajtást, és már a nászúton megbánhatta Ben Affleck kettejük házasságát. A hollywoodi sztárpár kétévnyi együttélés után adta be a keresetet, egy bennfentes szerint azonban a kapcsolatuk már az olaszországi mézeshetek alatt menthetetlenül megromolhatott.