Életet mentett Jon Bon Jovi

2024.09.12. 20:26
Térfigyelő kamerák rögzítették, ahogy a Bon Jovi frontembere, Jon Bon Jovi egy öngyilkossági kísérletet előz meg. Az énekes kedd este egy Nashville-i hídon sétált ismerősével, amikor megláttak a híd peremén egy nőt. Azonnal odamentek, majd lassú közeledéssel és folyamatos kommunikációval sikerült rávenniük, hogy visszamásszon.

A rocklegendát, Jon Bon Jovit rögzítette egy térfigyelő kamera, amint segít meggyőzni egy nőt, ne ugorjon le a Nashville-i hídról. Az amerikai énekes állítólag épp a zenekara The People’s House című számához forgatott videoklipet a John Seigenthaler gyalogos hídon, amikor meglátták a nőt a korlát túloldalán – írja a Sky News.

A Metropolitan Nashville-i rendőrség által megosztott kamerafelvételeken, a Bon Jovi frontembere és ismerőse a híd közepén sétálnak kedd este. Ezután lassan megközelítik a híd peremén álló nőt, majd az énekes a korlátnak támaszkodik, és beszélgetni kezd vele. A nő, akivel Bon Jovi sétált, megsimogatja az illető hátát, miközben arra biztatják, hogy másszon vissza.

Ezután látható, ahogy segítenek a nőnek visszamászni a korláton. Majd Bon Jovi megöleli a nőt.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.