Most akár ön is megveheti Madonna Jaguarját

2024.09.13. 06:22
Elárverezik azt az 1967-es Jaguar Mark X 4.2-t, amelyet az énekesnő még fiának, Rocco Ritchie-nek vásárolt. Az autót október 9-én árverezik el a duxfordi Imperial War Museumban.

Madonna rajongóinak és a klasszikus autók szerelmeseinek lehetőségük nyílik arra, hogy birtokba vegyenek egy olyan Jaguart, amelyet egykor a nemzetközi zenei szenzáció vásárolt. Ezt a ritka 1967-es Jaguar Mark X 4.2-t Madonna még 2021-ben vásárolta meg fiának, Rocco Ritchie-nek, és most az H&H Classics árverésre bocsátja.

A Jaguar október 9-én, szerdán kerül kalapács alá a duxfordi Imperial War Museumban. Lucas Gomersall, a H&H Classics gépjármű-specialistája elmondta:

Hihetetlen, hogy egy olyan Jaguart kínálunk eladásra, amely ilyen szoros kapcsolatban áll Madonnával, és biztos vagyok benne, hogy a rajongók és a klasszikus autók gyűjtői odáig lesznek ezért a Mark X-ért.

„Ha eltekintünk az autó hírességekkel való kapcsolatától, ez a Jaguar egy ritka 4,2 literes példány, amelyet csak két évig gyártottak, és biztos vagyok benne, hogy Rocco élvezte vezetni” – tette hozzá Lucas Gomersall.

A jellegzetes autót a modell és művész Rocco az elmúlt években rendszeresen vezette, elsősorban Londonban és környékén. Madonnát magát is lefotózták, amint a Jaguarban pózol Instagramján néhány hónappal ezelőtt.

A Jaguar Mark X 4.2 csúcsmodellel a gyártó elsősorban az észak-amerikai piacot célozta meg, azzal a reménnyel, hogy a nagy méretű és fényűző modell az államfők, diplomaták és filmsztárok számára is vonzó lesz. Így talán nem meglepő, hogy később a pop királynője is felfigyelt rá.

Bemutatásakor mindenkit lenyűgözött műszaki specifikációjával és újításaival. Végsebessége 200 kilométer per óra, az ára pedig kevesebb mint fele volt a korabeli Rolls-Royce Silver Cloudénak – írja egy árverésekkel foglalkozó külföldi portál, a Handh.

Nemrég lett 66 éves az énekes

Madonna születésnapja környékén Olaszországban vakációzott, a nyaralásról egy fotóválogatást is megosztott Instagram-oldalán, ahol nemcsak ő, de gyermekei, köztük a szintén szülinapos Rocco is feltűnik.

Egy ritka családi kép is helyet kapott a posztjában, ahol a popdíva mind a hat gyermekével együtt látható. Lourdes 27, Rocco 24, David és Mercy 18, míg Stella és Estere 11 évesek.