Kéz a kézben, csókolózva tárgyalt válásuk részleteiről Jennifer Lopez és Ben Affleck

GettyImages-1489056535
2024.09.16. 11:47
Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága újabb fordulóponthoz érkezett: a sztárpár két év után a válás mellett döntött, de a legfrissebb hírek szerint mégsem hűltek ki teljesen az érzelmeik. Annak ellenére, hogy közös otthonukat árulják, és Lopez eltávolította Affleckkel készült fotóit is a közösségi médiából, a párt nemrégiben újra együtt látták félreérthetetlen helyzetben egy családi brunch során. De vajon tényleg van még esély a békülésre, vagy csupán megszokásról van szó?

Talán senkinek sem kell már különösebben taglalni Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolatát, mégis minden egyes nap akad egy újabb fejezet, ami miatt szóba kerülnek. A sztárpár korábban a 2000-es évek elején már szintén összejött, ám akkor végül nem jutottak el az oltárig. Mindez 20 évvel később azonban megtörtént, miután újra egymásra találtak, 2022 júliusában pedig néhány hónap jegyben járást követően ezúttal tényleg összeházasodtak.

A boldogító igennel járó fogadalmat azonban meglehetősen félreértelmezhette a páros, ugyanis Jennifer Lopez és Ben Affleck alig több mint két év házasság után máris válnak. Lopez még augusztus 20-án, kedden nyújtotta be a Los Angeles megyei legfelsőbb bírósághoz a kérvényt.

A házaspár pedig meglehetősen eltökéltnek tűnt az elmúlt hetekben a döntésükkel kapcsolatban, olyannyira, hogy közös otthonukat árulják, az énekesnő Affleckkel készült képeit pedig már a közösségi oldalairól is eltüntette. Mindez azonban, úgy tűnik, korántsem jelenti azt, hogy egyik napról a másikra elmúltak volna az érzelmek – legalábbis egy, a párhoz közel álló bennfentes szerint a páros a napokban ismételten összemelegedett.

Ben Afflecket és Jennifer Lopezt ugyanis állítólag egymás kezét fogva és csókolózva látták egy Los Angeles-i, családi villásreggeli során, amelyet amiatt hoztak össze, hogy a korábban egy fedél alatt is élő gyerekeik találkozhassanak egymással. 

Mindannyian összegyűltek egy vidám brunchra, hogy a gyerekek együtt lóghassanak. Lopez igyekszik barátságos lenni Bennel, de továbbra is kitartanak a válás mellett. A gyerekek mindig jól kijöttek, és jól érezték magukat együtt, ezért boldoggá teszi őket, ha együtt láthatják a gyerekeket

magyarázta egy bennfentes a People-nek. 

A lap forrása hozzátette, hogy mivel egy válás soha nem könnyű, ezért többször is találkoztak már a felek, hogy megvitassák a döntésükkel járó vagyoni következményeket, mivel házasságkötésükkor állítólag nem írtak alá semmiféle erről rendelkező dokumentumot.

Ben Affleck gyermekei, Seraphina és Samuel, valamint Lopez 16 éves ikrei, Max és Emme a helyszínen készült képek alapján valóban jól kijönnek egymással, az azonban kérdéses, hogy a pár valóban újra összemelegedett-e, vagy ezúttal is csupán egy megbízhatatlan forrás agyszüleményéről van szó.

(Borítókép: Ben Affleck és Jennifer Lopez 2023. május 10-én. Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary)