Czutor Zoltán mérkőzése már az első menetben véget ért a Sztárboxban

2024.09.22. 21:46
Az énekes-dalszerző Mészáros Andrással küzdött meg a Sztárboxban, aki annyi tiszta ütést mért rá, hogy végül az edzők bedobták a törülközőt.

Ezen a hétvégén a negyedik negyeddöntőben küzdenek meg egymással a versenyzők a Sztárboxban, köztük női pehelysúlyban Földes Eszter és Lola, férfiközépsúlyban Shane Tusup és Torghelle Sándor, illetve férfinehézsúlyban Mészáros András színész és Czutor Zoltán énekes-dalszerző.

A nézői szavazatok utóbbi esetben azt vetítették előre, hogy előbbi nyeri majd a találkozót, ám a kisfilmek alapján úgy tűnt, Czutor Zoltán is épp eléggé elszánt ahhoz, hogy győztesként távozzon. Sőt, arról számolt be a mérkőzést megelőzően, hogy úgy várja, mint anno gyerekként az iskolai kirándulást. Míg Mészáros kijelentette, önfegyelmet, kitartást és szorgalmat tanított neki ez a sport. 

A mérkőzésük az elszántságuknak köszönhetően igen hevesen is indult, mivel Mészáros keményen rárontott ellenfelére. Sőt, már az első másodpercekben akkora sallert adott neki, hogy Czutor elesett, így rá kellett számolnia a bírónak. Akár még azt is lehet mondani, hogy Mészáros hasonló irammal bokszolt, mint az előző évadban Molnár Áron.

A kommentátorok már az első menet legelején, látva Mészáros András pofonosztását, arról beszéltek, hogy ebből törülközőbedobás lesz, mivel a színész brutális erővel tört előre, és sok tiszta ütést osztott ki. Látszólag Czutor nem fordított akkora figyelmet a védekezésre, aminek technikai KO lett a vége. Tizenkét másodperccel az első menet vége előtt edzői bedobták a törülközőt, így nem folytatódhatott a találkozó, és Mészáros András nyert. 

A találkozó után Czutor Zoltán elmondta, arra készült, hogy négy menetet fognak lebokszolni, erre építették fel a taktikát, így az első kettő menetben visszafogottabb volt, tartalékolta az energiáit. Mint mondta, ennél sokkal nagyobb pofonokat kapott az edzéseken. 

Azt érzem, hogy még bírtam volna, de nyilván, aki szakavatott, biztos időben állította meg 

– jelentette ki, mire egyik edzője arról beszélt, az edzői stáb tudása kevés volt ehhez a feladathoz, így nem tudták megfelelően felkészíteni őt, és nekik is tanulniuk kell még. 

A meccsről készült videót ide kattintva nézheti meg.