Férjhez ment a Szerencsekerék háziasszonya, Sydney van den Bosch

2024.09.29. 11:43
Szombaton kimondta a boldogító igent a TV2 Szerencsekerék című műsorának háziasszonya. A szertartást a Balatonnál tartották teniszedző párjával. Nagy hangsúlyt fektetett a menyasszonyi ruha kiválasztására, de sikerült állítása szerint különleges darabot találnia.

Sydney van den Bosch és Kaszás Benjamin 2024 februárjában jegyezték el egymást, majd egy betegség miatt elhalasztották az esküvői előkészületeket.

Az egykori szépségkirálynő a lánybúcsújáról is tett ki bejegyzést a közösségi médiában, izgatottan várva a nagy napot − írta meg a Blikk.

Az esküvőt szombaton tartották, délelőtt a Balatonról tettek ki két képet, ahol a menyasszony egy Merő Péter tervezte ruhát viselt. A divattervezővel való barátságáról a Borsnak adott korábban interjút, és arra is utalt, hogy a nagy napon akár három ruhája is lehet, mert nehezen tudta kiválasztani, melyik szett legyen rajta.

Jellemzően nem vagyok döntésképtelen, most viszont még nem sikerült választanom, úgyhogy konkrétan egy nappal az esemény előtt sem tudom megmondani, hogy mit fogok felvenni. […] Remélem, az esküvő ennél eggyel egyértelműbb döntés lesz, és nem fogok ehhez hasonló helyzetbe kerülni. Legrosszabb esetben lesz három ruhám

– mondta a modell, aki azt is hangsúlyozta: fontos volt számára, hogy valami igazán különlegeset viseljen az esküvőjén, de megtalálta a megfelelő ruhadarabot.

A Szerencsekerékben több mint 300 ruhát viseltem, így ruhák terén eléggé kitolódott az ingerküszöböm, és szerettem volna valami igazán különlegeset a nagy napra is. Nem tudtam próbálni a műtét miatt, ezért aggódtam, hogy problémás lesz a ruhaválasztás, de szerencsére nem így lett. Annyit elárulhatok, hogy ezen a téren a hagyományos elegancia és a modern vonal is megjelenik majd

− mondta el a Blikknek Sydney van den Bosch, utalva a korábbi betegségére is, amely miatt halasztani kellett az esküvő időpontját.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a korábbi szépségkirálynő azt is elárulta a Blikknek, hogy a nyolcvanéves nagyapja kíséri az oltárhoz, aki hónapok óta készül rá, naponta egy kilométert sétál, hogy jó erőben legyen.