Liam Payne közvetlenül a halála előtt még képeket és videókat posztolt a közösségi médiában

2024.10.17. 09:04
Liam Payne angol énekes-dalszerző a halála előtti órákban még posztolt a Snapchaten, ahol képeket osztott meg magáról és párjáról, Kate Cassidyről, valamint videókat töltött fel, melyek közül az egyikben azt mondta, hogy „szép nap volt itt Argentínában”.

Mint arról beszámoltunk, szerda este 31 éves korában meghalt Liam Payne, miután lezuhant a Buenos Aires-i CasaSur Palermo Hotel harmadik emeleti szobájának erkélyéről. Azt egyelőre nem tudni, hogy szándékos esetről volt szó vagy véletlen baleset történt. Az argentin média szerint a brit One Direction egykori énekese azért tartózkodott a városban, hogy részt vegyen Niall Horan koncertjén, aki korábban szintén a One Directionben zenélt. A koncerten felvétel is készült Payne-ről, amint a közönség között, a lelátón táncol.

Liam Payne néhány órával a Buenos Airesben bekövetkezett halála előtt még posztolt a Snapchaten. A platformon elmondta, hogy mik a tervei aznapra („Ma lovagolunk.”), mit fog csinálni a közeljövőben („Azt hiszem, újra pólózni fogok”.), az egyik videójában pedig arról beszélt, hogy „szép nap volt itt Argentínában”. Emellett körbevezette követőit a szobában, ahol barátnőjével, Kate Cassidyvel lakott, akivel 2022 októbere óta egy párt alkotott.

A videók napokkal a felvételük után kerülhettek fel a közösségi médiára, mivel Liam Payne barátnője, Kate Cassidy is szerepel rajtuk, aki a hét elején töltött fel videókat a Floridába való visszatéréséről.

A Sky News beszámolója szerint az elhunyt énekes rajongói a Buenos Aires-i CasaSur Palermo Hotel előtt gyűltek össze, és gyertyákat, mécseseket gyújtottak Payne emlékére. Egy argentin tudósító szerint a holttestet már elszállították a halottkémhez, de a rajongók továbbra is a helyszínen maradtak és One Direction-dalokat énekeltek.

A rajongók mellett a hírességek és zenészek is sorra búcsúznak az énekestől. Többek között Paris Hilton, Zedd, Olly Murs, Charlie Puth és Shawn Mendes is részvétét fejezte ki a közösségi médiában.

„Nem volt lehetőség az újraélesztésre”

A mentőszolgálat azt nyilatkozta, hogy Liam Payne-t a Casa Sur belső udvarán fekve találták meg, és megállapították, hogy az esés következtében elszenvedett sérülései halálosnak bizonyultak, és hogy nem volt lehetőség az újraélesztésére.

Kiderült, hogy néhány ember arról számolt be, hogy hangos csattanást hallottak az udvaron nem sokkal a holttest felfedezése előtt.

Azt továbbra sem tudni, hogy az énekes szervezetében volt-e valami tudatmódosító, ez csak a boncolás után fog kiderülni.