Árpa Attila is szerepel a Dűne-filmek alapján készült sorozatban

DSC8359
2024.10.19. 17:01
Árpa Attila is látható lesz a Max streamingszolgáltató november 18-án képernyőre kerülő legújabb sorozatában, a díjnyertes Dűne című filmek előzménytörténetét bemutató Dűne: Prófécia című sorozatban. A magyar színész olyan világhírű kollégák társaságában lesz látható, mint Emily Watson és Olivia Williams, Árpa pedig az RTL-nek azt is elárulta, hogy karakterétől ezúttal sem áll majd távol a cselszövés és az ármánykodás.

November 18-án debütál a Max streamingszolgáltató kínálatában a világszerte elképesztő népszerűségnek örvendő Dűne-filmekből készült hatrészes sorozat, a Dűne: Prófécia. Az előzetes megjelenésekor ráadásul a magyar szívek duplán megdobbanhattak, ugyanis a beharangozó képsorokban Árpa Attila, Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban műsorvezetője is feltűnik, aki azt RTL megkeresésére megerősítette, hogy bizony szerepet kapott a Dűne spinoffjában.

A Dűne: Prófécia a Dűne-filmek előzményeként mutatkozik be, és 10 ezer évvel Paul Atreides születése előtt játszódik. A sorozat a Bene Gesserit nővérek eredettörténetét meséli el, miközben kulcsszerepet kap a Birodalmat irányító császár, Javicco Corrino (akit Mark Strong alakít), valamint a bolygókat irányító Nagy Házak – a legnagyobb hatalommal rendelkező, folyamatosan rivalizáló családi dinasztiák.

Ráadásul a Dűne-filmek eddigi sikere biztosíték lehet arra, hogy a sorozat is elképesztő látványvilággal és izgalmas cselekményének sorával nyűgözi majd le a nézőket – na meg persze Árpa Attila alakításával.

Árpa Attila karaktere a Nagy Házak egyik képviselőjeként érkezik majd a császár színe elé. Spoilereket elkerülve Árpa elárulta, hogy

az első hat epizódban ugyan kicsit keveset lesz látható, de a második évad során már mélyebben részt vesz a háttérjátszmákban és ármánykodásban.

A sorozatban olyan neves színészek is feltűnnek, mint Emily Watson és Olivia Williams, így Árpa meglehetősen illusztris társaságban lesz látható a képernyőkön. 

A sorozat előzetese alább tekinthető meg, Árpa Attila 1 perc 10 másodpercnél látható: 

(Borítókép: Árpa Attila 2023. augusztus 30-án. Fotós: Kaszás Tamás / Index)