Iván
18 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

900 millióért készül a közlekedési stratégia

2013.01.30. 13:01 Módosítva: 2013.02.04. 11:42

A Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ által a Nemzeti Közlekedési Stratégia (NKS) elkészítésére kiírt nyílt közbeszerzést egyetlen ajánlattevőként, nettó 878,9 millió forinttal, a Stratégia Konzorcium nyerte - az eredmény a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az ajánlatkérő már decemberben döntött a tender eredményéről, a szerződést január 7-én megkötötték a felek, de csak most tette közzé a kiíró.

A feladat - egyebek mellett - a magyar össz-közlekedési rendszerbe integrált, nagy távlatú koncepcióváltozatok kidolgozása, a változatok elemzése, majd az optimális koncepcióváltozatra a stratégia elkészítése. A projekten belül önállóan dokumentálandó az Országos Vasútfejlesztési Koncepció. A nyertes konzorcium vezetője a Főmterv.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!