Judit
3 °C
7 °C

Klumpa és gombakonzerv az év újítója

2013.04.05. 09:06

Csütörtökön adták át az Év Terméke Díjat, amivel a legfontosabb újító termékeket díjazzák. Az idén először díjaztak szolgáltatást egészségügyi kategóriában - írja a díjról kiadott közlemény. A nyertesek között van papírzsebkendő, elem, hajbeültetés és gombakonzerv is.

A 26 évvel ezelőtt alapított díjat ma már a világ több mint 30 országában adják át, legnépszerűbb magyarországi termékeket a fogyasztók döntését elemző GfK Hungária által végzett reprezentatív, 2000 fős kutatás alapján választják.  Az innovatív termékeket egy szakmai zsűri pontozza, majd a fogyasztók értékelik őket kategóriánként.

A fogyasztók a következő termékeket választották a 2013-as év újítóinak: Batz Betty női klumpa, Bonduelle Prémium üveges gombakonzerv család, Duracell Turbo Max Powercheck elem négyes kiszerelésben, HIMG S.H.E. módszerrel és S.H.E. tűvel történő haj beültetési szolgáltatás, Márka szénsavas üdítőcsalád, Mizse 1 literes szénsavmentes ásványvíz, NESTEA zöld tea sztíviával, Ooops! 3 rétegű 100 db-os papírzsebkendő-család, Peridot ásványvíz, SELFISH konyhakész haltermék család, Trinát Decor fémfesték és Wellnut diópótló keverék termékcsalád.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?