Klumpa és gombakonzerv az év újítója

2013.04.05. 09:06

Csütörtökön adták át az Év Terméke Díjat, amivel a legfontosabb újító termékeket díjazzák. Az idén először díjaztak szolgáltatást egészségügyi kategóriában - írja a díjról kiadott közlemény. A nyertesek között van papírzsebkendő, elem, hajbeültetés és gombakonzerv is.

A 26 évvel ezelőtt alapított díjat ma már a világ több mint 30 országában adják át, legnépszerűbb magyarországi termékeket a fogyasztók döntését elemző GfK Hungária által végzett reprezentatív, 2000 fős kutatás alapján választják.  Az innovatív termékeket egy szakmai zsűri pontozza, majd a fogyasztók értékelik őket kategóriánként.

A fogyasztók a következő termékeket választották a 2013-as év újítóinak: Batz Betty női klumpa, Bonduelle Prémium üveges gombakonzerv család, Duracell Turbo Max Powercheck elem négyes kiszerelésben, HIMG S.H.E. módszerrel és S.H.E. tűvel történő haj beültetési szolgáltatás, Márka szénsavas üdítőcsalád, Mizse 1 literes szénsavmentes ásványvíz, NESTEA zöld tea sztíviával, Ooops! 3 rétegű 100 db-os papírzsebkendő-család, Peridot ásványvíz, SELFISH konyhakész haltermék család, Trinát Decor fémfesték és Wellnut diópótló keverék termékcsalád.