Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

A Bwin kivonul Magyarországról

2013.04.20. 16:05 Módosítva: 2013-04-20 16:30:58

A világ egyik legnagyobb online sportfogadója és egyben negyedik legnagyobb online pókercége bejelentette, hogy kivonul 18 országból - köztük Magyarországról, írja az ittapiros.com. A cég Magyarország mellett a következő országokat hagyja ott: Argentína, Belorusszia, Lengyelország, Ukrajna, Románia, Szlovénia, Finnország, Lettország, Litvánia, Ciprus, Görögország, Horvátország, Brazília, Makedónia, Szerbia, Kolumbia és Örményország.

A döntés részben várható volt, hiszen a bwin egyrészt jól megvan a magyar piac nélkül is, másrészt egyre növekedik a ellenállás az engedély nélküli szervezőkkel szemben, harmadrészt, pedig lassan megindul a Szerencsejáték Zrt. saját szolgáltatása, tehát elvárható módon talán megkezdődik a piac védelme is.

Az ittapiros.com szerint a döntés igazi vesztesei azok a sajtóorgánumok lesznek, akiket eddig a bwin hirdetésekből befolyó pénz tartott el, hiszen a vállalat 2011 és 2012-ben egyaránt az összes TV-s szerencsejáték hirdetés 17 százalékát vásárolta meg. A visszavonulás egyértelmű nyertese a Szerencsejáték Zrt, akinek már csak egy dolga van, végre elindítani a saját szolgáltatását, írja az ittapiros.com.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?