Kutyának sem kell a Malév-üdülő

2014.02.17. 08:44

Senkinek sem kell az egykori Malév-üdülő, a szőnyegeket, autókat és irodabútorokat viszont hárman is vinnék, írta a napi.hu.

Mint megírtuk, péntek délig lehetett ajánlatot tenni Malév-relikviákra. A felszámolást végző Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. a most lezárult körben egy balatoni üdülőt és különböző vagyontárgyakat hírdetett meg. A légitársaság balatonlellei üdülőjére azonban egyetlen ajánlat sem érkezett. Az üdülőért a felszámoló 323 millió forintot szeretett volna kapni, az üdülőben lévő eszközök irányára 6,4 millió forint volt.

001067288 k0.jpg.jpg orig
Fotó: szallasweb.hu

A meghirdetett irodabútorokat, szönyegeket és autókat hárman is vinnék. Pályázni lehetett ugyanis két Seat és három Volkswagen típusú személyautóra, repülőgépekre gyártott szőnyegekre, fémdetektorra és bankjegyvizsgáló berendezésre is. A most meghirdetett vagyonelemekben továbbá catering eszközök, bútorok, rakomány-ellenőrző röntgen, promóciós eszközök, biztonsági kamerák és fegyvertároló kazettáktól is voltak. Ezeket a felszámoló egyben hirdette meg 50 millió forintért. Az ajánlatok értékelésére nyolc nap áll rendelkezésre.