László
19 °C
35 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Be se járt a Quaestor kamufőnöke

2015.04.23. 08:33

Be se tette a lábát Orgován Béla vezérigazgatóként a Quaestor-székházba, és a cégvezetői megbízásról szóló dokumentumokat sem ott írta alá, a társaság irataihoz, könyvelési anyagához hozzá sem fért – írja a Hvg.hu rendőrségi forrásokra hivatkozva.

Persze nem kellett neki hozzáférnie. A börtönviselt , 8 általánost sem végzett férfi cégvezetői kinevezése annyiban jöhet jól Tarsolynak, hogy ha a regnálása alatt iratokat vagy pénzt tüntetett el bárki, azért akkor nem Tarsoly, hanem Orgován lesz a felelős. Miközben Tarsoly megúszhat pár dolgot eltűnt iratokkal is.

Másfél hétig volt a Quaestor-csoport központi cégének vezetője a tápiósági Orgován Béla. A pénzügyi szektorban soha nem dolgozó közmunkás vezérigazgatóvá avanzsálása általános meglepetést keltett. Március 16-án lett a börtönviselt közmunkás a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója, március 26-tól viszont Tarsoly Csaba visszavette a Quaestor vezetését.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!