János, Pál
19 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tarsoly Csaba kitiltatta a nyilvánosságot a peréről

2017.01.30. 22:25

Kitiltatta a nyilvánosságot Tarsoly Csaba egykori Quaestor-vezér a saját peréről - írja a Blikk.

"Valótlan dolgok jelentek meg rólam a sajtóban, amelyek alkalmasak a lejáratásomra", mondta a bíróságnak a 200 milliárd forintos csalással vádolt Tarsoly. Emellett üzleti titkokra is hivatkozott annak indoklásaként, miért nem akar senkit sem látni a tárgyalásán, amelyen a Magyar Nemzeti Bank által kiszabott húszmillió forintos felügyeleti bírság jogszerűségét firtatta.

A volt cégvezér korábban a per felfüggesztetésével próbálkozott, de ez nem sikerült neki, most viszont a Fővárosi Törvényszék helyt adott Tarsoly kérelmének, üzleti titokra tekintettel mindenkit kiküldtek a tárgyalóteremből. Így nem derült ki, hogyan próbálja megmagyarázni Tarsoly a bíróságnak, hogy cégvezér-tulajdonosként semmilyen szerepe nem volt a Quaestor-csoport által évtizedekig művelt bűncselekmény-sorozatban.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!