Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Saját futárszolgálatot indít a Netpincér

2018.05.08. 12:28

NetPincérGO néven saját futárszolgálatot indít a Netpincér.hu, hogy olyan éttermekből is lehessen rendelni az oldalon, amelynek nincsenek saját futárai - írja közleményében a cég. A Netpincér saját futárai a közlemény alapján "prémium kategóriás", "kiemelkedő minőségű" éttermektől szállítanak majd, bár hogy melyek ezek az éttermek, azt egyelőre nem közölték. 

Az Uber és hasonló szolgáltatások mintáját koppintva a Netpincér futárai sem lesznek alkalmazottak, hanem egyéni vállalkozóként dolgoznak majd, de a megjelenésük egységes lesz. A futárok egy külön nekik készült alkalmazásban látják majd a megrendeléseket, amelyeket az a futár szállíthat ki, aki a leggyorsabban tudja azt teljesíteni. A futároknak nem lesz fix munkaideje se fix fizetése, díjazásuk a kiszállítások alapján történik majd. A futárok toborzása folyamatos. 

NP GO
Fotó: NetPincér

Az új szolgáltatás megjelenésével a Netpincér alkalmazása is frissül majd, például hamarosan követni lehet majd a telefonon, hogy hol tart a rendelésünk. A budapesti ételfutár-piacról itt írtunk korábban. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?