Saját futárszolgálatot indít a Netpincér

2018.05.08. 12:28

NetPincérGO néven saját futárszolgálatot indít a Netpincér.hu, hogy olyan éttermekből is lehessen rendelni az oldalon, amelynek nincsenek saját futárai - írja közleményében a cég. A Netpincér saját futárai a közlemény alapján "prémium kategóriás", "kiemelkedő minőségű" éttermektől szállítanak majd, bár hogy melyek ezek az éttermek, azt egyelőre nem közölték. 

Az Uber és hasonló szolgáltatások mintáját koppintva a Netpincér futárai sem lesznek alkalmazottak, hanem egyéni vállalkozóként dolgoznak majd, de a megjelenésük egységes lesz. A futárok egy külön nekik készült alkalmazásban látják majd a megrendeléseket, amelyeket az a futár szállíthat ki, aki a leggyorsabban tudja azt teljesíteni. A futároknak nem lesz fix munkaideje se fix fizetése, díjazásuk a kiszállítások alapján történik majd. A futárok toborzása folyamatos. 

NP GO
Fotó: NetPincér

Az új szolgáltatás megjelenésével a Netpincér alkalmazása is frissül majd, például hamarosan követni lehet majd a telefonon, hogy hol tart a rendelésünk. A budapesti ételfutár-piacról itt írtunk korábban.