Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Még pár tízmilliót ráköltenek a Dagályra

NP  9489
2018.06.12. 14:04

Két éve zárták be, hogy felújítják, tavasszal kellett volna elkészülnie, ehelyett akkor még 1,5 milliárd forintot ráköltöttek, most pedig újabb 32 millió forintos közbeszerzést írtak ki rá – itt tart most a Dagály strand sztorija. A Hvg.hu szúrta ki a kedden megjelent Közbeszerzési Értesítőben, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. még ennyit költ az épület végleges állapotának kialakítására, vagyis a befejezésére. 

A pályázatnak már nyertese is van, az utolsó milliós simításokért az Újlak Mérnökiroda Kft. lesz a felelős. És hogy mire kell a 32 millió? Az értesítő szerint világítási és környezetrendezési munkálatokra, az öltözők, illetve a strand és az úszóaréna közötti fedett átjárást biztosító összekötő rész kialakítására, valamint burkolatjavításokra. Arról, hogy miért is nem nyitott meg még mindig a Dagály, itt írtunk részletesebben.

(Borítókép: Németh Sz. Péter / Index)