Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Távozik a VOSZ főtitkára

2018.08.08. 10:33

Saját kezdeményezésére, közös megegyezéssel távozik Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) főtitkára szeptember 30-án - ezt mondta Dávid Ferenc  az MTI-nek, megerősítve a Független Hírügynökség információját. A főtitkár részleteket nem árult el távozásáról, a Független Hírügynökség információi szerint viszont a szövetség új vezetősége teremtett olyan helyzetet , hogy Dávid Ferenc rákényszerült a távozásra.

Dávid Ferenc 2006 február elseje óta főtitkára a VOSZ-nak, a posztra a nemrég elhúnyt Demján Sándor, a VOSZ elnöke kérte fel, a a tisztségre háromszor választották meg egyhangú szavazással. Előtte a budapesti Hermes ÁFÉSZ kereskedelmi-vendéglátó részlegénél és a Szövetkezetek Országos Szövetségénél, a SZÖVOSZ-hoznál dolgozott.

A VOSZ 1988-ban alakult Vállalkozók Országos Szövetsége néven, az országos gazdasági munkaadói érdekképviselet honlapja szerint közvetlen tagságon és tagszervezeteken keresztül mintegy 53 ezer vállalkozást képviselnek.