A CBA-kban nagyon sokan panaszkodtak a sávos bevásárlás miatt

2020.03.28. 16:23

A szombaton életbe lépett új bevásárlási szabályozásról több üzletláncot is megkérdeztünk, hogy megtudjuk, mik a tapasztalatok.

Kapcsolódó

Hangosbemondóval terelik ki a Tescókból a 65 év felettieket

És ugyanez történik reggel a 65 év alattiakkal. Elindult az új vásárlási rend. Önnek mik a tapasztalatai?

A CBA kommunikációs osztályától megtudtuk, hogy ők azt tapasztalták, hogy voltak olyanok, akikhez nem jutott el a korlátozások híre, ahogy olyanok is akadtak bőven, akik nemtetszésüket fejezték ki a bevezetett intézkedések miatt.

„Nem tapasztaltunk a reggeli órákban forgalmi növekedést az elmúlt napokhoz képest, a 9-12 óra közötti idősávban viszont jelentős volt a visszaesés. Több egységünkben volt rendőri ellenőrzés, mely egyértelműen támogató, segítő volt. Azt tapasztaljuk, hogy a vásárlók tudomásul veszik az előírásokat. Többeket figyelmeztetnünk kellett, hogy a 9-12 óra közötti időszakban csak a 65 év felettiek vásárolhatnak. Voltak, akik nem hallottak a bevezetett korlátozásokról és nagyon sokan olyanok is, akik nemtetszésüket fejezték ki azzal kapcsolatban, hogy miért ebben az időszakban (a reggeli órákat jobbnak tartanák), és főként miért három órás időtartamban határozták meg a 65 év felettiek vásárlási időszakát" - írta válaszában az üzletlánc.

Az idősáv szélességére vonatkozó vásárlói észrevételeket az Indexnek nyilatkozó egyéb iparági források is osztották, több olyan véleményt kaptunk kiskereskedelmi dolgozóktól, hogy hasznosabb lenne két órára szűkíteni a sávot, és azt is főleg hétköznapokra.

Önnek mik a tapasztalatai?

Tömegeket látott valahol, vagy éppen ellenkezőleg, üresek voltak az üzletek? Küldje el nekünk, ha fotózott, látott valami érdekeset! Mindenképpen írja meg, hogy hol és mikor történt, amiről beszámol!

Küldje el, mit tapasztalt!
Küldjön képet, írjon nekünk!
Durva influenza vagy veszélyes világjárvány?

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik,
És vannak, akik az Indexet olvassák!
Támogasd te is a független újságírást, hogy ebben a nehéz helyzetben is tovább dolgozhassunk! Kattints ide!  • Tippek
  • Csok