Botond, Mózes
EUR 389,79 Ft
USD 375,05 Ft
12 °C
29 °C

A West Hungaria Bau építi Paks II. Beruházási Központját 2,6 milliárd forintért

2020.06.05. 09:12

A West Hungária Bau építheti Paks II. Erőmű Beruházási Központját nettó 2,6 milliárd forintért, derül ki az közbeszerzési értesítőből. 

Az Erőmű Beruházási Központ (továbbiakban EBK) engedélyezési és kivitelezési tervdokumentációjának elkészítése és azok alapján az EBK teljes körű megvalósítása és műszaki átadása. Az EBK kb. 3553,5 m2 hasznos alapterületű irodaépület, amely alkalmas 300 fő irodai elhelyezésére a szükséges tárgyaló és egyéb kiszolgáló funkciók együttes biztosításával. 

– olvasható a hirdetményben a közbeszerzés rövid összefoglalása. A West Hungaria Bau a NER egyik kedvenc építő cége, sorra nyerik a közbeszerzéseket, a tulajdonos Paár Attila, Tiborcz István korábbi üzlettársa.  A WHB az Épkarral közösen építi a 2020-as dubaji világkiállítás magyar pavilonját 10,6 milliárd fointból, vagy például a   WHB-csoport tagjai építették a Bálnát is.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek