Áron alul kelt el Klapka György hagyatéka

2021.01.17. 08:06

Klapka György örökségének utolsó darabjait is pénzzé tette a családja, mindent elosztottak maguk között a gyerekek, ami a vállalkozó után maradt  írja a Vasárnapi Blikk.

Kapcsolódó

Meghalt Klapka György

Néhány nappal születésnapja után.

Az üzletember mindig is körültekintően fektette be a pénzét, számos ingatlant vásárolt. Így maradt utána két vidéki ház és egy X. kerületi telek a már korábban eladott Vámház körúti lakáson és a Normafán épült családi házon túl, ahol a vállalkozó az utolsó napjait töltötte.

A lap arról ír egy belső forrásra hivatkozva, hogy a Keresztúri úti telektől a százmilliós értékéhez képest csak jóval áron alul sikerült megszabadulni. Először hetvenmillióra vitték le az összeget, aztán még lejjebb kellett faragni.

A három eladás után nem jött össze a százmillió forint sem.

A Vasárnapi Blikk szerint a korábban elhunyt Mary Zsuzsitól született négy gyerek, Sandy, Dennis, Nicole és Christian kap az ingatlanok utáni vagyonból. Klapka ötödik, legidősebb gyermeke, ifjabb Klapka György a hagyatéki tárgyaláskor maga mondott le erről a pénzről. Bár apja próbálta kitagadni az örökségből, jog szerint neki is járt volna az összegből.

Kapcsolódó

300 millióért megveheti Klapka legendás zálogházát

Az örökösök kiegyeztek, és most gyorsan túladnának az ingatlanon.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla