Rezsitámogatást ad alkalmazottainak egy celldömölki cég

ZR 0180
2022.09.02. 20:20
Egy celldömölki cég vezetése úgy döntött, hogy az emelkedő megélhetési költségek miatt ötvenezer forintos rezsitámogatást nyújt az alkalmazottainak havonta tél végéig – írja a 24.hu.

Az augusztus elsejétől életbe léptetett rezsiszabályok sok háztartásban okozhatnak súlyos gondokat. Magyarországon elsőként egy celldömölki cég határozott úgy, hogy rezsitámogatással járul hozzá a munkavállalói megemelkedett számláinak a kifizetéséhez. 

A döntést a vállalat vezetése hozta meg. 

Vállalatunk számára fontos munkatársaink és családjaik egzisztenciális biztonsága is. Cégünk minden esetben igyekszik szem előtt tartani munkavállalói érdekeit, és a lehetőségeihez képest eddig is reagált a váratlan helyzetekre, ezt tesszük most is.

Vezetői döntés következtében az alábbi bérintézkedést hozzuk:

2022. szeptember 1. napjától 2023. február 28. napjáig minden munkavállalónk a havi béren felül rendszeres havi rezsitámogatásban részesül, melynek összege bruttó 50 000 forint. Ez az összeg a bérrel együtt kerül átutalásra minden hónapban.

Ezzel az összeggel szeretnénk minden munkatársunk számára megkönnyíteni a havi kiadás okozta terhek viselését.

Köszönjük szépen, hogy a nehéz időszak ellenére kitartóan végzitek a munkátokat, és továbbra is számítunk rátok.

– áll a cég levelében, amelyet a 24.hu vette észre. A cég 1796 alkalmazottja szeptembertől kezdve egészen február végéig kapja majd a támogatást. 

(Borítókép: Szabó Réka / Index)