Két alkalmazottja van a cégnek, amely elnyerte az egymilliárd forintos városligeti tendert

2022.10.02. 06:03
Öt ajánlattevő is volt a Városliget Zrt.-hez tartozó ingatlanok karbantartására és javítására. Az összesen egymilliárd forintos tender nyertese a Quercus Hungary lett, amelynek két bejegyzett alkalmazottja van.

A Quercus Hungary Ingatlanhasznosító-kezelő Zrt. nyerte meg a Városliget Zrt. üzemeltetésében, valamint vagyonkezelésében lévő létesítményekben végzendő – az üzemeltetéshez kapcsolódó – javítási-szerelési, valamint átalakítási munkák elvégzésére kiírt egymilliárd forintos közbeszerzést – derül ki a nyílt tender eredményéből, amelyet az ajánlatkérő Városliget Ingatlanfejlesztő Zrt. közölt az uniós közbeszerzési közlönyben.

Az Opten adatai szerint a nyertes Quercus Hungary Zrt. 2021-es árbevétele közel 37,1 millió forint volt, melyre 1,384 millió forintos eredményt értek el. A cégnek két bejegyzett alkalmazottja és két leányvállalata is van.

A nyertes feladata a létesítmények üzemelését gátló meghibásodások sürgősségi javítása, valamint a működéssel kapcsolatban felvetődő, előre nem tervezhető javítási, átalakítási feladatok elvégezése. A nyertessel augusztus 26-án kötött szerződést az ajánlatkérő – írja anapi.hu.