Megállapodott a Mészáros Csoport a világ egyik legnagyobb szállodaláncával

2022.12.28. 09:33
A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó Riva’s Hotels & Resorts megállapodást kötött a Marriott Internationallel, Horvátország első, Mariott Hotels brand alatt üzemeltetett szállodájáról a tengerparti Opatijában. A jelenleg építés alatt álló 185 szobás luxushotel várhatóan 2024-ben nyitja meg kapuit a vendégek előtt az Opatija Riviérán – derült ki a sajtóközleményükből.

A Marriott Hotels a Marriott Bonvoy 30 hotelbrandből álló rendkívüli portfóliójának kiemelkedő tagja. Több mint 65 országban található több mint 600 szállodájával a Marriott Hotels brand előremutató stílust, designt és innovációkat kínál a vendégeinek, többek között olyan megkülönböztető jellegzetességeket, mint például a „Great Room”, azaz nagy lobbyterem és a mobiltelefon-alapú vendégszolgáltatások.

Erősödik a vállalatcsoport nemzetközi jelenléte

A Mészáros Csoport Magyarország vezető vidéki szállodaláncain keresztül már jelentős tapasztalatokra tett szert a turizmusban, ám rendelkezik ilyen területű érdekeltségekkel Ausztriában, Montenegróban és Horvátországban is. A horvátországi Miramar megvásárlásával és a Riva’s Hotels & Resorts megépítésével 100 millió eurót tesznek ki a vállalatcsoport horvátországi szállodaberuházásai. 

Bízunk benne, hogy egy globálisan elismert brand részeként a hotel az európai és a nemzetközi piacok szabadidős és üzleti vendégei számára is vonzó lesz, és ezáltal is fokozni tudjuk a horvát tengerpart ismertségét

– jelentette ki Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport tulajdonosa. A sajtóközleményben emlékeztetnek arra, hogy a szabadidős és az üzleti utazókat kiszolgáló Marriott Opatija az Opatija Riviéra Icici településén, a Liburnijska úton helyezkedik el, amely a környék legfontosabb úti céljait összekötő főút. Kitérnek arra, hogy kevesebb mint egy órára található a rijekai repülőtértől, így kiválóan megközelíthető lesz majd mind az európai, mind a tengerentúlról utazók számára.

A Mészáros Csoport új szállodája a horvátországi Isztriai-félszigeten tovább erősíti a magyar vállalatcsoport nemzetközi jelenlétét.

Az együttműködés hivatalos nemzetközi bejelentése ünnepélyes keretek között 2023 januárjában várható a horvátországi Opatijában – zárják a közleményüket.