Új fizetési lehetőség az Aldinál

2023.03.20. 13:04
Új felületen, még több termék várja az ALDI online bevásárlást igénybe vevő vásárlókat, akik immár bankkártyás fizetésű utánvéttel is kiegyenlíthetik rendelésüket a ROKSH-on keresztül – derült ki a vállalat közleményéből.

A ROKSH megújult online felülete tovább növeli az ALDI online bevásárlásélményét. A felhasználóbarát, egyszerűen kezelhető menürendszerrel és a kiemelt termékek listázásának lehetőségével a vásárlók amellett, hogy könnyen és gyorsan összeállíthatják bevásárlókosarukat, időt és pénzt spórolhatnak meg – fogalmaztak.

A vásárlók körében rendkívül népszerűvé vált az online élelmiszer-vásárlás, ezért az ALDI és a ROKSH számos innovációt hajtott végre.

A fejlesztéseknek köszönhetően a személyes bevásárló mostantól a telefonos kapcsolattartás mellett az új, innovatív online egyeztetőfelületen is kommunikálhat a megrendelővel, ahol a felhasználó a helyettesítő termékek kiválasztása mellett további termékeket is a bevásárlókosarához tud adni, egészen addig, amíg a személyes bevásárló nem végez a csomag összeállításával. 

A ROKSH az online felület megújítása és a kommunikációs lehetőségek bővítése mellett egy új fizetési opciót is bevezetett:

a termékek utánvéttel is megvásárolhatók, azaz a személyes bevásárlónál, helyszíni bankkártyás fizetéssel szintén kiegyenlíthető a számla.

A ROKSH nemcsak az ALDI gazdag élelmiszer választékát kínálja, hanem az ALDI-vásárlás élményét is megtapasztalhatják az online felületen vásárlók.

Az online és offline szinergia megteremtése kapcsán már elérhetővé vált az oldalon az ALDI non-food választékának jelentős része és az áruházlánc – bolti árakkal egyező – akciós kínálata, valamint megjelent a közkedvelt kuponakciók online formája is – derült ki a cég sajtóközleményéből.