Marha olcsó lesz a sör és a perec, de másért sem kell sokat kipengetni a Szent István Napon

2023.08.09. 09:15
Annak érdekében, hogy idén is megfizethető árakon juthassanak hozzá a Szent István Napra kilátogató vendégek az ételekhez és italokhoz, árstoposak lesznek a termékek. Egy sör 350, míg egy ásványvíz 190, egy perec 300 forint lesz. A kedvezményes étel- és italkínálatot a Szent István Nap-pontokon szerezhetik be a rendezvényre látogatók.

A szervezők célja, hogy a Szent István Napi étel- és italkínálat mindenki számára elérhető és megfizethető legyen, ezért a kilátogató vendégek idén is fix áron vásárolhatják meg ezeket. A költségek meghatározásakor kiemelt szempont volt, hogy a kiskereskedelmi árak legalacsonyabb zónájába essenek, így 

az ásványvíz, a sör és a perec ára változatlan tavalyhoz képest, a további termékek ára pedig csak minimálisan növekedett, de továbbra is jóval a piaci ár alatt érhetőek el a rendezvény ideje alatt.

A széles termékpaletta és a megfelelő kiszolgálás érdekében a rendezők számos olyan céggel működnek együtt, akik tapasztalatban, minőségben és termékpalettában is megfelelnek az elvárásoknak – olvasható a közleményben.

A Szent István Nap termékeit árusító hivatalos partnereket egy jól látható, Szent István Nap-logóval ellátott matrica különbözteti meg a nem hivatalos partnerektől.

Itt megtalálhatók a Szent István Nap logóval ellátott hivatalos termékek, illetve a további fix áras árukínálat is.

 Szent István Nap logós fix áras termékek:   
Szentkirályi Ásványvíz (szénsavas és szénsavmentes) 190 forint
Extra dús ásványvíz 99 forint
Pepsi Cola (0,5 liter)  320 forint
Pepsi Max (0,5 liter)  320 forint
Dobozos Borsodi (0,5 liter)  350 forint
Csapolt Borsodi (0,4 liter)  350 forint
Kancellár bor (1 deciliter)  220 forint
Nobilis Irsai pálinka (4 centiliter)  750 forint
Pirulo görögdinnye alma jégkrém (73 milliliter)  390 forint
Bécsi perec (körülbelül 100 gramm)  300 forint
Pogácsa (körülbelül 80 gramm)  275 forint

A Szent István Napon egyébként több mint száz program várja az érdeklődőket Budapesten. Az augusztus 18-án kezdődő ingyenes fesztivált huszadikán este idén is látványos tűzijáték koronázza meg. A már hagyománynak számító, több évtizedes múltra visszatekintő esti programban 34 ezer pirotechnikai effekt világítja be az eget, ezeket 230 indítási pontról lövik a magasba a Margit híd és a Petőfi híd közötti Duna-szakaszon, valamint a Szabadság és az Erzsébet hídon. További részletekről ide kattintva olvashat.