Megtörtént a bejelentés: azonnali változás a Mol felső vezetésében

2023.10.02. 10:37
Az idei év októberétől Schubert Archibald vezeti a Mol Magyarország Kutatás-Termelést. Elődje, Homonnay Ádám előlépett a Mol-csoport Kutatás-Termelés operációs vezetőjévé – tájékoztatott erről a vállalat.

Schubert Archibald 2014-ben csatlakozott a Molhoz, majd 2017-ben lépett be a Mol-csoport Kutatás-Termelés szervezetébe, ahol 2018-tól csoportszintű kutatás-termelés üzleti támogatás és CAPEX-menedzsmentigazgató lett. 2020-ban a divízió kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatójává, idén áprilistól pedig azokért a nemzetközi beruházásokért is felelős lett, amelyekben nem a Mol végzi az operátori feladatokat: Azerbajdzsánban, Iraki Kurdisztánban, Kazahsztánban és Romániában.

Homonnay Ádám, aki 2,5 éven át vezette a magyar Kutatás-Termelést, a Mol-Csoport Kutatás-Termelés Operációs vezetőjeként folytatja pályafutását.

Feladatai közé tartozik a csoportszintű kutatás, a felszín alatti folyamatok és mezőfejlesztés, a működési kiválóság, fúrás- és kútmunkálat-menedzsment, felszínilétesítmény-menedzsment és a digital- (adat és dokumentáció) menedzsment a Mol-csoport Kutatás-Termelés 9 országában.