Árat emel az OTP Bank, drágul a digitális bankolás

2024.02.08. 19:30
A digitális és elektronikus átutalásoknál egy számjegyű, a többi díjnál differenciált áremelést hajt végre az OTP Bank. A magasabb díjakra 2024. március 1-jétől számíthatnak a lakossági számlával rendelkező ügyfelek, az OTP Junior számla díjmentessége azonban megmarad.

Az OTP Bank a digitális, elektronikus átutalásoknál egy számjegyű, a többi díjnál differenciált ármódosítást hajt végre 2024. március 1-jétől lakossági ügyfeleinél. Az átlagos bankolási szokásokkal rendelkező ügyfelek többsége egy számjegyű emelést fog érzékelni az előző évben kifizetett banki díjaihoz képest.

A pénzintézet csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint kiemelt figyelmet fordítanak a fiatalokra, így továbbra is díjmentesen biztosítják az OTP Junior számlát a 24 év alattiak számára, valamint az elektronikus átutalás is díjmentes marad a fiatal ügyfeleknek havi 100 ezer forintig.

Az OTP Bank egy évvel meghosszabbítja Árfolyam+ kedvezménycsomagját, amelynek használatával bankkártyás vásárlás esetén középárfolyamon számolnak el az ügyfelekkel.

Az online utalások esetében minden ügyfél számára továbbra is megmarad az akciós díjmentesség 20 ezer forint alatti utalások esetében havonta összesen 500 ezer forint összegig, amihez az ügyfeleknek csupán igényelniük kell a megfelelő kedvezményelemet.

Az új díjak 2024. február 9-től a hitelintézet érintett termékoldalain a hirdetményekben, vagy a kondíciók aloldalon találhatóak meg – tájékoztatott az OTP Bank.