Vezérigazgatót váltott a PwC Magyarország

2024.10.01. 09:58
Október elsejétől Radványi László a PwC Magyarország új vezérigazgatója. Posztját Lőcsei Tamástól veszi át, aki közép- és kelet-európai (CEE) kiemelt projektek, valamint a hazai üzletfejlesztési terület vezetését látja el a jövőben.

Távozik a PwC Magyarország vezérigazgatói posztjáról Lőcsei Tamás, akinek október elsejétől Radványi László veszi át a helyét – írta a nemzetközi tanácsadó cég keddi közleményében.

Lőcsei Tamás 2018 óta töltötte be a PwC Magyarország vezérigazgatói pozícióját. Hat éve alatt olyan kihívásokon vezette át sikeresen a vállalatot, mint az elhúzódó Covid-járvány, a szomszédos háború és az ezekkel járó gazdasági és munkaerőpiaci nehézségek. Innovatív stratégiával és erős technológiai fókusszal a munkavállalók számára is inspiráló és fenntartható környezetet alakított ki.

Az új szerepkörben Lőcsei Tamás a magyarországi üzletfejlesztési terület vezetői pozíciója mellett a CEE és az ázsiai régió gazdasági együttműködésének fejlesztéséért felel.

„A PwC Magyarország egyik legmeghatározóbb könyvvizsgáló, adótanácsadó és üzleti tanácsadó cégcsoportja. Célom, hogy a vezetésem alatt tovább tudjuk erősíteni piacvezető pozíciónkat hagyományosan erős szolgáltatási területeken, és újabb piacokat is meghódítsunk. Számomra egy sikeres vállalat alappilléreit a bizalom, az együttműködés és a felelősségvállaló, illetve bevonó vezetői kultúra jelentik. A fenntartható eredményességet a pénzügyi mutatókon túl a tehetségek bevonzásának képessége, az innovációs aktivitás, a szervezetben dolgozók szakmai fejlődése és a cég társadalomra gyakorolt hatása jelzi. Ehhez egy olyan sokszínű vállalati kultúrában hiszek, ahol a munkatársak transzparensen, egymás és az ügyfelek iránti kölcsönös bizalommal törekednek a legmagasabb minőségre” – idézték a közleményben a cég új vezérigazgatóját, Radványi Lászlót.