Erik, Alexandra
EUR 383,28 Ft
USD 365,47 Ft
9 °C
23 °C

Egy hadseregnyi NAV-os ment rá a pizzériára

2016.11.18. 10:09

Elkapott egy közepesebb áfacsaló házaspárt a NAV. Ők Szlovákiából hoztak be elektronikai cikkeket, amik után 300 milliónyi adót spóroltak meg úgy, hogy egyszerűen nem fizették be, a könyvelést pedig folyamatosan meghamisították. 34 milliós pénzmosással is gyanúsítják őket.

A pénzből pizzériát épített a tatabányai vállalkozópár, de lerohanták őket az adónyomozók most. Egészen pontosan 70 revizor, pénzügyi nyomozó és más NAV-os dolgozott az ügyön. Több mint harminc helyszínen tartották házkutatást, mert a csalók partnereihez  is kimentek.

A házaspárt és az őket segítő könyvelőt gyanúsítottként, huszonhat embert pedig tanúként hallgattak ki a végén. Egyelőre viszont csak némileg több mint 30 millió forint a csalóknál fellelt vagyon, mindent, azaz az ingatlanokkal, autókat vagy bankszámlákat is beleértve. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek