Nyugalom, a Concorde-nál és az Equilornál minden rendben

2015.03.10. 15:57 Módosítva: 2015.03.10. 18:30

Valutaváltó

Az ügyfelek pénze maradéktalanul megvan és rendelkezésre áll – ezzel nyugtatják a Concorde Értékpapír tulajdonosai és vezetői ügyfeleiket a  Facebookon . A közlemény szerint a Concorde a törvényi szabályokat maradéktalanul betartja, ahogy az elmúlt 22 évben is tette.

Minden szektorban létezhetnek tisztességtelen szereplők, de ez a törvényi szabályokat maradéktalanul betartó, tisztességes szolgáltatókat nem minősítheti.

– írják a vezetők.

A Concorde-nál a közlemény szerint az elmúlt hetekben folytatták le az átfogó, ötévente esedékes felügyeleti vizsgálatot, amelynek során adatokat kértek be, és a helyszínen is jártak, de nem találtak semmi problémát.

Azt is írják, hogy a csalásokban érintett brókercégekkel nem állnak üzleti kapcsolatban, és nincs feléjük semmilyen kitettségük.

Kora este az Equilor Zrt. vezetői is hasonló közleményt adtak ki, amiben ők is elmondták, hogy semmilyen kitettsége nincs a most bajba került cégekkel szemben, kimutatásaikat rendszeresen ellenőrzi elismert könyvvizsgáló és a felügyelet.

Az Equilor stabil szereplője a magyar tőkepiacnak, ügyfeleinek megtakarításai működése során mindig biztonságban voltak és vannak, amely biztonság fenntartása mellett Társaságunk és munkatársai a jövőben is elkötelezettek.

-olvasható a közleményben.