Áttörés a II. Nemzetközi Tollfesztiválon!

2011.11.08. 20:06

Nagy sikerről számolt be a II. Nemzetközi Tollfesztiválon Kardeván Imre, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára. Értékelése szerint egyre sikeresebb Kína és Magyarország lúdtenyésztési együttműködése.

A kínai fesztiválon az államtitkár beszámolt róla, hogy a lúdtenyésztés Magyarországon hosszú történelmi múltra visszateknitő tevékenység, hazán világhírű lúdfajtákkal és technológiával rendelkezik - és ezalatt nem a libatömésre, hanem a lúdkeltetésre és lúdnevelésre gondolt. Ez utóbbi területen nyújtunk segítséget Kínának, a Hortobágyi Lúdtenyésztő Zrt. tavasszal Luanban indított be projektet.

A minisztérium közleménye szerint Kardeván "sikeres tárgyalásokat folytatott Peking két alpolgármesterével és a kínai Kereskedelmi Kamara igazgatójával is. Hogy miről, az a közleményből nem derült ki.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás