Bernát, Felícia
EUR 383,90 Ft
USD 362,77 Ft
7 °C
31 °C

A Brokernet-elnök beszáll Demján bankjába

2012.02.28. 17:05

Kostevc Péter, a Brokernet elnöke vált a Gránit Bank társtulajdonosává a Bank 2012. február 24-én megtartott közgyűlési határozata értelmében. Kostevc Péter 1999-ben üzlettársaival együtt alapította a  Brokernetet, amelynek azóta is társtulajdonosa.

A  Brokernet Csoport és GRÁNIT Bank között 2011. október 14-én született stratégiai megállapodás, amelynek értelmében az ügynökhálózat részt vesz a bank lakossági és kkv-termékeinek értékesítésében.

A GRÁNIT Bank a 2010-es tulajdonosváltáskor 7 milliárdos mérlegfőösszeggel rendelkezett, amit 2011 végére közel ötszörösére, 33,3 milliárd forintra növelt. A mérlegen belül a betétállomány volt az, amely terven felül nőtt: az induláskori 5 milliárdról az év végére több mint 30 milliárd forintra. A Bank a 2011-es évben szélesítette termékpalettáját, bővítette informatikai rendszerét, csatlakozott a Széchenyi Kártya Programhoz, számlát nyitott a Bank of China (Hong Kong) - nál, valamint a VISA és MasterCard teljes jogú tagjává vált. Az elért eredmények elismeréseként a World Finance pénzügyi lap a 2011 leginnovatívabb bankja Magyarországon díjat adományozta a Banknak.

A brokernet-alapító a bank mellett korábban a Járai Zsigmond volt jegybankelnök nevével fémjelzett Cig Pannonia biztosítóban is a tulajdonosok között van.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás