Újabb állami tendert nyert Simicska cége

2012.06.18. 15:22
A Mahir konzorciumban nyerte meg az Országos Vízügyi Főigazgatóság tenderét. A megbízás értéke 37 millió forint, a soroksári Duna-ág rekonstrukcióját fogják népszerűsíteni.

A Mahir-Monday konzorcium nyerte az Országos Vízügyi Főigazgatóság a „ráckevei (soroksári) Duna-ág és mellékágai kotrása, műtárgyépítés és -rekonstrukció” projekttel kapcsolatos pr- és tájékoztatási feladatokra kiírt közbeszerzési tenderét, írja a Kreatív Online.

A megbízás értéke áfa nélkül 37 millió forint, a Mahir-Monday feladatai közé ezért többek között egy válságkommunikációs terv készítése, honlapkészítés, hirdetőtáblák elkészítése és kihelyezése, négy sajtótájékoztató, sajtóesemény szervezése, egy sajtótájékoztatóval egybekötött nyitórendezvény cateringgel 150 fő részére, lakossági fórumok megtartása, a projektet népszerűsítő rendezvények lebonyolítása az érintett településeken, sajtóközlemények kiküldésr, 25 ezer reklámtárgy, 120 ezer szórólap elkészítése, valamint egy dm-kampányt legalább 20 ezer levéllel tartozik majd.

Összesen két ajánlat érkezett a pályázatra, az értékelésben 50 százalékkal esett latba az ajánlati ár, 50 százalékkal a szakmai szempontok. A Mahir-Monday konzorciumnak nem ez lesz az első vizes megbízása, egy hónappal ezelőtt a „Kis-Balaton Vízvédelmi Rendszer II. ütem megvalósítása” projekttel kapcsolatos pr- és tájékoztatási tevékenységre kiírt közbeszerzést nyerték meg.