Tocsik Márta még mindig milliókkal tartozik

2008.05.04. 12:03
Minimum harmincmilliárd forinttal rövidítette meg az államot 2191 magánszemély és egyéni vállalkozó, valamint 802 cég. Tocsik Márta még mindig tartozik az Apehnak, a hodászi Rézműves család pedig kollektív adókerülésbe kezdett.

Internetes oldalán hozta nyilvánosságra a 180 napon keresztül folyamatosan fennálló, tízmillió forintot meghaladó adótartozással rendelkező magánszemélyek, egyéni vállalkozók és cégek listáját az Apeh. Az összesítés szerint 2191 magánszemély és egyéni vállalkozó, valamint 802 cég, összesen 2993 adózónak van folyamats, többmilliós tartozása az állam felé. Összesített adóságuk meghaladja a 30 milliárd forintot.

A magánszemélyek listáján feltűnt Dr. Tocsik Márta neve, a jogász feltehetően még mindig 800 millió forintos sikerdíja visszafizetését nyögi. A közepesen híres celebritások közül a Padödő énekese Lang Györgyi és Goran Jezdimirovic, az MTK nem éppen fürgeségéről ismert védekező középpályása neve szúrt szemet.

Összesen hét Nagy Sándor, hét Nagy László és négy-négy Kovács Tibor, illetve Farkas zoltán tartozik legalább tízmillió forinttal az államnak. A családok versenyét a hodászi Rézművesék nyerték, a család három tagja is szerepel a listán (ami itt elérhető .pdf formátumban).

A cégek listáján szerepel a Hídember című film produikciós cége, az Ezüsthajó Kft. A teljes lista .pdf formátumban.