Tudásmunkásoktól várják a legtöbb innovációt

2009.12.05. 08:21
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az Invitel InnoMax 2009 Díjra olyan pályázatokat várnak kis- és középvállalatoktól, amelyek megvalósult, illetve rövidesen megvalósuló fejlesztéseket mutatnak be. A szervezők arra számítanak, hogy az infokommunikációs szektor jelentős számú pályázattal képviselteti magát a versenyen, hiszen ebben a szektorban hagyományosan nagy szerepet játszik az innováció.

Az Invitel InnoMax versenyre jelentkezés feltétele egyszerű: a szervezők olyan kis- és középvállalatok jelentkezését várják, amelyek az elmúlt 1-1,5 évben olyan ötletet gondoztak egészen a megvalósulásáig, amelyek innovatívak, kreatívak voltak  és ennek köszönhetően jelentősen nőtt versenyképességük. Ez termék, vagy szolgáltatásfejlesztés is lehet, de a zsűri olyan fejlesztésekre is kíváncsi, amelyik a vállalkozás hatékonyságát növelte, pl. a belső kommunikáción, infrastruktúrán javított jelentősen.

Egyszerű jelentkezés

Az Invitel InnoMax 2009 Díjért folyó versenybe egyszerű jelentkezni: elég december 31-ig felkeresni a www.invitel.hu/innomax oldalt és ott a nevezésre kattintani. A szervezők az oldalon tippeket is adnak a sikeres pályázáshoz.

A négy zsűritag – Krisán László, a KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója, Kürti Sándor, a Kürt Zrt. alapító társtulajdonosa, Stipsicz Károly, a Haszon Lapkiadó alapítója és Zsembery György, az Invitel Zrt. értékesítési és marketing vezérigazgató-helyettese – egyaránt arra számít, hogy a hazai vállalkozások közül az IT, illetve telekommunikációs szektorokban tevékenykedők nagy számmal szállnak ringbe az Invitel InnoMax Díjért.

„Bizonyos szektorokban kiemelt szerepe van az innovációnak.  Ezek közé tartozik a szolgáltatóipar és minden olyan iparág, ahol tudásmunkások dolgoznak, ahol nagy az efféle értékteremtés lehetősége.” – fogalmazott Kürti Sándor.

A szervezők az Invitel InnoMax Díjjal hagyományt szeretnének teremteni, és olyan fórumot létrehozni, ahol a hazai kkv-k maguk mutathatják be képességeiket. Általában jellemző, hogy a kkv-król, innovációikról nem maguk a vállalkozások, hanem gyakran más szervezetek beszélnek – az Invitel InnoMax szervezői magukat a vállalkozásokat szeretnék a reflektorfénybe állítani.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.